2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 19 پست
آره بیشتر وقتی کسی هست،یا مهمونی هستیم، چند بار خونه مادرشوهرم چنگ انداخته رو صورتم و صورتمو زخ ...

عصبی نیست فقط خیلی بهش توی هر شرایطی توجه شده فکر میکنه باید بازور جنگ ودعوا کارش راه بیفته

خدایا شکرت😘😘
حرفات واقعا درسته،باید یه بار تنبیه ش کنم،اصلا دلم نمیاد تنبیه ش کنم،اما همسرم یه بار پنج دقیقه گذاش ...

اصلااااا دلت نسوزه بزار گریه کنه ،مگه میخواد چی بشه با گریه اش؟؟؟؟؟،،کتک که نمیخوره بگی اره دردش میاد و دلت بسوزه،، ،بعدشم با همسرت هماهنگ باش،چرا وقتی اون داره تنبیهش میکنه ،شما میری و میاریش بیرون که بچه بگهه اره هرکاری کنم اگه بابامم بخواد دعوام کنه،، مامانم میاد و نجاتم میده  !!! پس به گریه و لجبازیش ادامه میده 

وقتی همسرت تنبیه یا دعواش داره میکنه ،اصلاااا عکس العمل نشون نده و از همسرتم حمایت کن و نگوو حالا این بار رو ببخش و بعلش کنی و.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند بار لباسشو برداشتم و گفتم باید بریم چون بچه ای که داد بزنه نباید بره مهمونی اما عصبی تر میشه،واق ...

دادبزنه شما محل رو ترک کن واز اونجا برو تا هرچی هم دلش خواست بزار گریه کنه تا بفهمه همه چیز با گریه نیست 

خدایا شکرت😘😘