2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه الکی بیهوش نمیکنن, من اولی چون اورژانسی شدم بیهوشم کردن. ولی اینو پرسیدم میگن اولویت بیحسیه

ربطی نداره.دکتر ار من پرسید دوست داری بی حس بشی یا بیهوشی.گفتم هرچی صلاح میدونید.گفت بیهوشی بهتره.اگه قبلش چیزی خوردی معده پر باشه بی حس باید حتما کنن.که من دومی هم از صبح همه چی خورده بودم.از ۲تا ۵عصر هیچی نخورده بودم باز بیهوشی کرد

ربطی نداره.دکتر ار من پرسید دوست داری بی حس بشی یا بیهوشی.گفتم هرچی صلاح میدونید.گفت بیهوشی بهتره.اگ ...

واسه بی حسی هم 9 ساعت چیزی نباید بخوری

نزار نگاه کردن به بشقاب بقیه غذای خودتو سرد کنه
واسه بی حسی هم 9 ساعت چیزی نباید بخوری

نه عزیزم برای بیهوشی هست.بی حسی وقتی هست که قبلش چیزی خوردی معده پر هست نمیشه لوله بفرستن داخل.بی حسی که اورژانسی بشی و ناشتا نباشی بس حس میکنن.آبجی و دوستم و همکارم چون قبلش غذا خورده بودن بی حس شدن

نه عزیزم برای بیهوشی هست.بی حسی وقتی هست که قبلش چیزی خوردی معده پر هست نمیشه لوله بفرستن داخل.بی حس ...

به من که زنگ زدن اینطور گفتن آخه با بی حسی سز شدم دلیلشم این بود که اگه معدم پر باشه و بی حس کنن حین عمل دچار حالت تهوع میشم

نزار نگاه کردن به بشقاب بقیه غذای خودتو سرد کنه
نه عزیزم برای بیهوشی هست.بی حسی وقتی هست که قبلش چیزی خوردی معده پر هست نمیشه لوله بفرستن داخل.بی حس ...

نه اصلا اینطور نیست.منم سر اولی که کیسه آبم پاره شد شبش تا اخر شب قشنگ همه چی خورده بودم ولی بیهوش کردن.الانم دکتر مبنارو بر بی حسی گذاشته ولی گفت از 12شب به بعد نه غذا نه آب.هیچکدوم نباید بخوری.ربطی نداره کلا برای عمل چه بیهوشی چه بی حسی همیشه میگن باید چندساعت چیزی نخوری