2777
2789
عنوان

زشته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 43 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی تست کردم تازه از 150 خورده ای به همینم رسیدم  ولی😂 دقت کردین اولش گفتین اوکیه بعدش گفتین ...

راستی ی تکنیک که همین همکارم میزنه

کتونی هایی که زیرش یکم بلند میپوشه

نه خیلی تابلوها

توشم ی کفی میزاره کفی افزایش قد

قدش حدودا پنج سانتی بلند میشه

موهاشم ی مدل میزنه پف به سمت بالا سه چهار سانتم اونجا بلند میشه و خب اوکیه دیگه شماام امتحان کن

خیلی تست کردم تازه از 150 خورده ای به همینم رسیدم  ولی😂 دقت کردین اولش گفتین اوکیه بعدش گفتین ...

نه باوااا قدت خوبهههه ..عموی من قدش کوتاهه ولی قلب خیلیییی مهربونی داره یعنی از شما کوتاه تره..میگم کسایی که قدشون کوتاس مهربون ترن😂🥺

من یه خورده بلند ترم😂😐ولی خو قدمو دوست ندارم داییم بم میگه لک لک😐😐😐

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

راستی ی تکنیک که همین همکارم میزنه کتونی هایی که زیرش یکم بلند میپوشه نه خیلی تابلوها توشم ی کفی ...

ارههه دقیقا همین کارو میکنم کفشم با کفی هاش حدود 6 سانت پاشنه داره هرچند بازم تو دانشگاه کوتاهم ولی باز بهتره 

ینی در اصل چون پام کوچیکه مثلا سایز 39 میگیرم که چن تا کفی بندازم و خود کفشه هم لژ داشته باشه 

نه باوااا قدت خوبهههه ..عموی من قدش کوتاهه ولی قلب خیلیییی مهربونی داره یعنی از شما کوتاه تره..میگم ...

الهی سالم باشن 😅😅 

توی پست شما و یکی دیگه اولین باره یکی از مرد قد کوتاه تعریف میکنه 😅 عالیه 

عه چندین مگه؟ شاید به شوخی زیاد گفتن حساس شدین بهشون بگین

الهی سالم باشن 😅😅  توی پست شما و یکی دیگه اولین باره یکی از مرد قد کوتاه تعریف میکنه 😅 عالی ...

اخه خیلی مهربونن من عموی خودمو دیدم واسه همین هر کی قد کوتاس مهربون تصورش می کنم😂😐🌹

۱۶۴

نه باوااا بخاطر قدم هعییی میگن لک لک بم😂😐قد بلندم اونقدام خوب نی

اخه خیلی مهربونن من عموی خودمو دیدم واسه همین هر کی قد کوتاس مهربون تصورش می کنم😂😐🌹 ۱۶۴ نه باوا ...

عالیه 😂

خب خیلی بلند نیستین که والا بنظرم بین دخترای نسل جدید حتی متوسطین

مگه سن تون کم باشه؟ 

مثل همین دختر خالم 165 هست هشتمه 

عالیه 😂 خب خیلی بلند نیستین که والا بنظرم بین دخترای نسل جدید حتی متوسطین مگه سن تون کم باشه؟& ...

اخه توو خانوادمون اکثرا قد کوتاهن من یکم بلندم بم میگن لک لک😐😐😂

نه هجده سالمه