2777
2789
سردرگمی دودلی واسه تصمیمی ترس داره عقلت یه چیزی میگه دلت یه چیزی افتادی تو یه مسیری یا مسیری و شروع ...

میشه درباره منم بگیی 

مخام برا ورودی بهمن دانشگا ثبت نام کنم استرس دارم که نکنه قبول نشم یا داداشم نزاره برمم 

ممنون

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ازدواجت یک‌ سال و نیم دیگه تو یکم زبون درازی لباست آلبالویی زرشکی همچین چیزی قاطیشه وضع مالیتون نسبت ...

کی با خاستگارم عروسی میکنم؟  (اسمش علی)

۲۶ساله ام اما رنگ جوانی شادی آزادی رهایی استقلال ندیده ام

سلام ابجیا😍😍😍

بیاین ببینین چی پیدا کردم🥳🥳🥳خونه دارو بچه دار زود بیا تا تموم نشده

دی.جی کالا جشنواره روز پدرگذاشته😍😍هرشماره فقط یکبار🥰

خودم الان به نیت پدرم کت و شلوار برنده شدم😢😍❤️باورم نمیشه

https://hana.li/vXLLg

گردونه رو بچرخونین و کلی لباس و لوازم تحریر و لوازم خونه رایگان و ایفون برنده شین کلی جوایز دیگم داره🏃‍♀🏃‍♀عجله کنین تا تموم نشده🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀😋منم دعا کنین

ازدواجت یک‌ سال و نیم دیگه تو یکم زبون درازی لباست آلبالویی زرشکی همچین چیزی قاطیشه وضع مالیتون نسبت ...

عزیزم لطفا به منم بگو کی ازدواج میکنم؟ سنتی یا عاشقانه؟ 

شغلش چیه؟

بیا منم بگو پلیز ... اونی که تو ذهنمه امسال پزشکی قبول میشه ؟ همسر ایندم احتمالا مال کدوم شهره ؟

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

2790
2778
2791
2779
2792