2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون سپاسگزار از شما  و معذرت خواهی چون شعر زیاد حفظ نیستم از خودم یکم چرت و پرت گفتم

خواهش میکنم

خیلی هم عالی بود

ممنون

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

من خوابم گرفته و دیگه ذهنم نمیکشه  اخه من شعر حفظ نیستم زیاد همینجوری از خودم ی چیزایی پروندم ...

ولی خوب بود خسته نباشید.

🎌❤👩‍⚕️𝓘 𝓯𝓲𝓰𝓱𝓽 𝓯𝓸𝓻 𝓶𝔂 𝓫𝓮𝓪𝓾𝓽𝓲𝓯𝓾𝓵 𝓰𝓸𝓪𝓵
من خوابم گرفته و دیگه ذهنم نمیکشه  اخه من شعر حفظ نیستم زیاد همینجوری از خودم ی چیزایی پروندم ...

ممنون خواهش میکنم عالی بود شبتون خوش

بسی رنج بردم در این سال سی،، عجم زنده کردم بدین پارسی،، کاش بجای بکار بردن کلمات انگلیسی و عربی از کلمات زیبای فارسی استفاده میکردیم و زحمات فردوسی بزرگ رو بر باد نمیدادیم 🥲🥲🥲

ممنون خواهش میکنم عالی بود شبتون خوش

ممنونم چون اسم شما یاسسفید بود سعی کردم هر شعری کلمه یاس و سفید توش باشه 

ی نوع چالش ذهنی واسه خودم 

برای همین نتونستم قافیه هاشو مرتبط بگم

آقا هستم
ممنونم چون اسم شما یاسسفید بود سعی کردم هر شعری کلمه یاس و سفید توش باشه  ی نوع چالش ذهنی واسه ...

ولی قشنگ بودن واقعا عالی شب خوبی بود شادشدم واقعا

بسی رنج بردم در این سال سی،، عجم زنده کردم بدین پارسی،، کاش بجای بکار بردن کلمات انگلیسی و عربی از کلمات زیبای فارسی استفاده میکردیم و زحمات فردوسی بزرگ رو بر باد نمیدادیم 🥲🥲🥲

شب فراق که داند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است

تو کز محنت دیگران بی غمی 

چه نامت نهند ادمی

دیگه درست یادم نمیاد نه همه بچه ها رفتند انگار اون حس مسابقه از درونم رفت