2777
2789
عنوان

بچها بیاید پدر ماشینمو در اوردم ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 27 پست

شوهر منم میگه ماشینو مرده میرونی خرابش کردی    مصرف سوختش زیاد شده میگه تو بد روندی ماشین از نفس افتاده. حالا اتوماته ماشین من . کلا مردها فکر میکنن تند نری زیاد گاز ندی ماشین میمیره   

یه خانم مستقل و قوی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم میگه ماشینو مرده میرونی خرابش کردی     مصرف سوختش زیاد شده میگه تو بد روندی ماشی ...

دنده اتومات هم مگه میشه مرده روند؟ اونکه دیگه فقط گاز. و ترمزه اخه

دنده اتومات هم مگه میشه مرده روند؟ اونکه دیگه فقط گاز. و ترمزه اخه

چه میدونم میشه دیگه . میگه گازو پر نمیکنی ماشین ناله کنان راه میره. انتظار داره مثل خودش لایی کشان برم 

یه خانم مستقل و قوی 
غصه نخور ماشینه از قبلم مشکل داشته مطمئن باش‌، خوب بالاخره باید رانندگی کنی که یاد بگیری دیگه

نمیدونم اعصابم ازین خورد بود چرا صبر نکردم یه ماشین بهتر بگیره حالا خرابشم کردم دیگه بدتر ، شاسیاشم همه نابود

چه میدونم میشه دیگه . میگه گازو پر نمیکنی ماشین ناله کنان راه میره. انتظار داره مثل خودش لایی کشان ب ...

تو چند وقته میرونی؟ من در کل حساب کنی سه هفتس تنهایی میرونم

اولشه طول میکشه ولی یاد میگیری

منم اولش پامو از رو کلاچ برنمیداشتم یه روز وسط اتوبان دنده از کار افتاد دو تومنم خرج رو دستم گذاشت تا بفهمم که کلاچ زیر پایی نیست که همش پاتو بذاری روش😁 

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
ماشین من مث قبل جون نداره راه بره صدا موتورشم عوض شده خاک تو سرم

نگران نباش یه دور شوهرت برونه درست میشه منم همیشه به این متهم میشم ولی وجدانی بعد اینکه آقا میرونه ماشین قرقی میشه خیلی راحت دنده رو میشه عوض کرد خیلی تیز میشه

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
تو چند وقته میرونی؟ من در کل حساب کنی سه هفتس تنهایی میرونم

تقریبا ۲ ساله 

رانندگیم خوبه. دست فرمونم خوبه. همه میگن خوب میرونی. ولی شوهرم هر وقت پیشم بشینه میگه مرده میرونی. دقیقا همینو میگه. 

بعدم از فرداش پنچرم بشه ماشین میگه مرده روندی از اونه   

یه خانم مستقل و قوی 
2790
2778
2791
2779
2792