2777
2789
خیریت داشته عزیزم ب این فک کن شاید ت مسیر اتفاقی میوفتاد  پس خوشحال باش وبگو خیره انشاالله سری ...

آره مامانش بهم زنگ زدگفت ناراحت نشو یه روز دیگه میریم ولی آخه اون فقط تا یک ماه از دانشگاه آزاده باز دوباره باید بره و وقت نمیکنه که بتونم ببینمش💔☹️

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
وجدانم چکار کنم 

بنظرم یه اینبارو بهش گوش نده نمیدونم چ‌مشکلی داری اگ عشق و عاشقیه ک ت این اوضاع نابسامان ک معلوم‌نیس کی بمیریم دلتو بزن ب دریا و لذت ببر ازش

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه شنبه دوستمو عمل کردن هنوز بهوش نیومده‌...دکتر میگه حالش خیلی بده 😭😭💔

الهی بگردم امشب شب ارزوهاست خیلی براش دعا کن منم دعا میکنم انشاالله ک ب هوش میاد و حالش خوب میشه 

منتظر خبر خوبت هستیم❤

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            

نه واقعا خوب نیستم خسته ام

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

نمیخوام چرت و پرت کلیشه ای بگم

فقط خواستم بدونید خیلی جوونیم هم خودم هم شوهرم😭

دعای شما مهربونا نباشه کلا نیستیم 🙏😭

توانایی هیچی ندارم خیلی درموندم 😭🙏ولی محبت شما مهربونا رو که دارم میشه به نیت خوب شدن شوهرم و سالم شدنش یه صلوات مهمونم کنید ؟یه بچه ۴ساله داریم دعا کنید خوب بشه بریم سرزندگیمون😭😭😭

دانش آموخته طب سنتی🥰
آره مامانش بهم زنگ زدگفت ناراحت نشو یه روز دیگه میریم ولی آخه اون فقط تا یک ماه از دانشگاه آزاده باز ...

قرار نیس همیشه دانشگاه باشه ک میدونم دوری سخته خیلی ام سخته اما ت راه عشق باید صبور بود همین صبوریه ک جذابش میکنه

مرسی حرفات خیلی آرومم کرد 

🤍این خودتی ک خودتو اروم میکنی عزیزم میدونم ک تصمیم درستو میگیری🤍

نه مثل چی دارم خودخوری میکنم کاش با خانوادم راحت بودم میتونستم باهاشون درمیون بزارم دارم میمیرم دارم ...

چرا چی شده

چرا 

ناراحتم دلم شکسته میگن امشب شب آرزوهاست اما امیدی ندارم انگار می‌دونم نمیشه 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه