2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت البته من هر یه ماه یه بار سر میزنم اینجارو هیچکسم جوابه تاپیکامو نمیده

عزیزم🌷

سایت مثل قبل نیست قوانین جدیدش خیلی بد شده منم دیگه زیاد تاپیک نمیزنم اکثرا میام تاپیکام میزارم حذف تاپیک یا جواب دوستان میدم

برای همین کسی حوصله زیاد نداره.

ولی اگه دوستم کاری از دست من بر میاد بگو در حد توان کمکت میکنم💛

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
عزیزم🌷 سایت مثل قبل نیست قوانین جدیدش خیلی بد شده منم دیگه زیاد تاپیک نمیزنم اکثرا میام تاپیکام می ...

هعی میشه بپرسم شما دانش اموزین دانشجو یا هیچکدام؟

هههههههههههه

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

ها ها ها

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
هعی میشه بپرسم شما دانش اموزین دانشجو یا هیچکدام؟

من دانشجوام قشنگم

البته بزار توضیح بدم

من طلبه کارشناسی حوزه علمیه هستم

حوزه علمیه یه مرکز آموزش عالی که وقتی درس میخونی لیسانس میگیری لیسانسش ۵ ساله معادل فقه و حقوق دانشگاهه و برای ورود بهش باید دیپلم داشته باشی و آزمون و مصاحبه میدی

چون خیلی ها از شرایط کاملش آگاه نیستند گفتم کامل بگم

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛