2777
2789
عنوان

مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 199 پست
ترک عاشق ک من مست برون رف امروز تا دگر خون از دیده روان خواهد بود

درپرده ی تسرارکسی راره نیست

زین تعبیه جان هیچ کسی آگه نیست 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
در رهِ او چو قلم گر به سرم باید رفت با دلِ زخم‌کَش و دیدهٔ گریان بروم

مهر تو عکسی بر ما نیفکند 

آئینه رویا آه از دلت آه

تاپیک شعر عکس و چیزای ترسناک منو تگ کنین تنکس🥲🚶🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیده بر روی چوگل بنهد و نبود خبرش گرچه دیده ز نوک مژه خاری برسد

داستان منو زیبایی تو یک خط است

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم 

تاپیک شعر عکس و چیزای ترسناک منو تگ کنین تنکس🥲🚶🏻‍♀️
ماه درخشنده چو پنهان شود شپ پره بازیگر میدان شود

درخواب بدم مراخردمندی گفت 

کزخاب کسی راگل شادی نشکفت

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
مهر تو عکسی بر ما نیفکند  آئینه رویا آه از دلت آه

هرکه را تو بپسندی بشود خادم تو

خدمت عشق کجا نوکر سرباز کجا

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
درخواب بدم مراخردمندی گفت  کزخاب کسی راگل شادی نشکفت

تا تو نگاه میکنی کار من اه کردن است

ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است

تا کی غم آن خورم ک دارم یا نه وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه 

هرکجا بود خاطر جمعی

در غم زلف تو پریشان شد

تا کی غم آن خورم ک دارم یا نه وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه 

هرکه دراین بزم مقربتراست جام بلا بیشترش می دهند