2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😍کلا اسم شوهرت باید این می بود پایدار 

تو نفس بکش من هوارو میبوسم๛در خاک من هر آنچه نمی فهمند مسخره می کنند..↻پشت هر گوشی یه قلب درحال تپیدنه مراقب‌تایپ‌کردناتون‌باشین")
بفرست گلم 

من ۱۴ سالم بود حدودا با یکی باز تو مجازی که خونشون حداقل ۱۳ ساعت با ما فاصله داشت آشنا شدم و بعد یکی ماه که دوست بودیم ازش خوشم اومد و خیلی باهم خوش بودیم اوایل همون دو سه ماه اول کنتر از سه ماه اول و خیلی باهم حرف میزدیم ولی اونم میگفت دوست دارم ولی من ادن دوست داشتن رو نمیخواستم و دوست نداشتم دوست داشتنشو با اینکه خودم دوسش داشتم و بعد سه ماه رابطمون سرد شد خیلی بدجور و رفتار های بد و بی ادبی و تیکه انداختن از طرفش همه چیو بدتر کرد و هیچ جوره درست نشد و اینم منو اذیت می‌کرد چون اون با ۶.۷تا دختر دیگه هم دوست بود و خیلی صمیمی بودن و خیلیم باهاشون حرف می‌زد و به خاطر همین میگم دوست داشتنش دوست داشتن نبود که اونا رو از من بیشتر دوست داشت و اینکه من ناراحت بودم که اونا هستن گفت من اونا رو ول نمیکنم نمیخوای تو برو منم چون خسته شدم ولی هنوز دوسش داشتم کات کردیم برای بار اول که من خیلی حالم بد شد تاقت نیوردم و رفتم گفتن واقعا اونا رو از من بیشتر دوست داری و بهونه آوردن که نمیتونم ولشون کنم ولی نتونستم و دوباره برگشتیم و رابطه بازم مثل قبل سرد بود که مادرم فهمید و کات کردیم و چند وقت مثلا ۴.۵ماه یه بار میرفتم حالشو می‌پرسیدم و دوباره بد رفتاری می‌کرد و واقعا میگن آدما عوض میشن چون واقعا اون اولا خیلی فرق داشت و یه تاپیک هم دارم که بیاید قضاوتم کنید که اومده بود دقیقا دو ماه و یک روز پیش که بیا برگردیم و من همونطور که بهت گفتم واقعا دیوونم بهش آسیب میزدم و نخواستم اینطور باشه و قبول نکردم و گیر داد که ماه دیگه همین روز باید بهم سر بزنی و منم با بدبختی قبول گردم و ماه بعد هم یعنی ماه پیش بهش گفتم این یک ماه یک ماه قراره تا کی باشه و من وقتی بهت انرزی بد و حالتو بد میکنم و مانع و دست اندازم برات بلخره باید تموم بشه که گفت باشه برو پس منم به خاطر خودش قبول کردم و همه برنامه هام روبیکا شاد و همه چیو همه چیو ماک کردم و الان فقط تو گوشیم یه بازی دارم یه گالری که توش چیز خاصی جز ویدئو کنسرت هیچی نداره و آهنگ و نی نی سایت دیگه هیچی 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

مرتضی رو خدا بهم نداد خداروشکر هزار مرتبه شکر ک چقدر اون روزا بی عقل بچه بودم شاکی ولی خدای مهربانم مصطفی رو بهم داد ازدواجمون سنتی بود😊

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
من ۱۴ سالم بود حدودا با یکی باز تو مجازی که خونشون حداقل ۱۳ ساعت با ما فاصله داشت آشنا شدم و بعد یکی ...

خوب کردی که جدا شدی به وقتش آدم بهتری میاد سر راهت 🥲❤️

❤️𝓨𝓸𝓾 𝓪𝓻𝓮 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓮𝓼𝓽 𝓲𝓷𝓬𝓲𝓭𝓮𝓷 𝓸𝓯 𝓵𝓲𝓯𝓮✨A
خوب کردی که جدا شدی به وقتش آدم بهتری میاد سر راهت 🥲❤️

امید وآدم خوب بوده باشه مرسی عزیزم همچنین 🙂❤️

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
مرتضی رو خدا بهم نداد خداروشکر هزار مرتبه شکر ک چقدر اون روزا بی عقل بچه بودم شاکی ولی خدای مهربانم ...

الهی شکر که راضی 😍پایدار 

❤️𝓨𝓸𝓾 𝓪𝓻𝓮 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓮𝓼𝓽 𝓲𝓷𝓬𝓲𝓭𝓮𝓷 𝓸𝓯 𝓵𝓲𝓯𝓮✨A