2777
2789
عنوان

دلمه فلفل دلمه

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 18 پست

آره خیلی خوبه 

من ترجیح میدم ستایی ...

این روش منه دوس داشتی امتحان کن

داخل پیاز داغ و ادویه های مورد نیاز ..گوشت چرخکرده ...سبزی دلمه فراوون...یه مشت گردو کاردی شده ...لپه یا باقالی پخته به انتخاب خودت...نوک قاشق چایخوری رب ..نمک ..زرشک .....شکر یه قاشق چایخوری...همه رو ترکیب کن و تفت بده و با برنج آبکش شده مخلوط کن و داخل فلفل ها بری و قشنگ فشرده کن تا پر بشن و درشون رو هم بزلر ...دخل قابلمه بچینشون و ترکیب آب جوش یک لیوان پر ..روغن دو قاشق..یه قاشق رب انار یه قاشق رب گوجه ..رو بریز روشون و دمکنی بزار.واحازه بده کامل دم بکشه با حرارت خیلی ملایم و اون آب ته قابلمه بخار شه 

نوش جونت 

کاربری اندر چلبی ام ...دهمین سیم کارته🥲😂
تاحالا درست نکردم و نخوردم خداکنه همه دوست داشته باشن😂کلی مواد اولیه خریدم  

خوب میشه نگران نباش فقط اول مواد رو تفت بده آب بریز یکم آب جوش اومد فلفل ها رو بذار توش وگرنه فلفلها له میشن و زشت میشن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با جزییات توضیح میدید

موادش گوشت یا سویا پیاز داغ رب ادویه لپه کمی گوجه ی پوره شده ،اینا رو مخلوط و سرخ میکنید داخل فلفل دلمه ها بادمجان ها وگوجه هایی که وسطش رو خالی کردید میریزید بعد داخل قابلمه با سس که شامل رب و اب جوش وادویه هست میذارید بپزه بعد نوش جان