2777
2789
عنوان

✨شب آرزها ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 33 پست
خدایا خییلی ناراحتم خودت دلم خوش کن خودت برام جبران کن🙏🏻😭

اگه کسی رو خواستی باهاش درد دل کنی من هستم 🥲بهترینا برات پیش بیاد خنده از ته قلبت رو امشب از خدا می‌خوام 🌹🌹

🌈اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خودش میدونه  همش میخوام هرکدوم به صلاحمه رو بزاره اول

امیدوارم امشب برات قشنگترین تقدیر رقم بخوره اونی که باهاش حالت خوبترین باشه🌹🌹

اگه کسی رو خواستی باهاش درد دل کنی من هستم 🥲بهترینا برات پیش بیاد خنده از ته قلبت رو امشب از خدا می ...

ممنونم از محبتت عزیزدلم 🧡

دعا کن برام🙏🏻🥲

یـا رب تو چـنان کن کـه پریشان نشـوم...✨

میخام تابستون یه کاری کنم هدفمه و آرزوم و سرنوشت ساز

من مطمئنم تابستون رو میترکونی 💪🏻هدفت آرزوت و سرنوشت میشه زندگی که داری انجام میدی امشب از خدا برای این همه موفقیت و فکر قشنگت دعا میکنم که برسی 🌹 

الهی آمین امشب برات دعا میکنم عزیز دلم امیدوارم خیلی زود به آرامشی برسی که حتی فکرشم نمی‌کردی ✨✨✨

قربونت برررم عزیزم الهییییی برای هممون همینطور باشه 

حتما  یه حکمتی هست بخاطر نفس گرم شماها خدا ب منم نگاه کنه😭😭😭😭😭😭😭

دوستان افسردگی و وسواس فکری دارم دعا کنید برطرف شه  و رشته و دانشگاه  مورد علاقم قبول شم& ...

الهییی آمیننن همین که خودتو شناختی نصف بیشتر راه رو رفتی  افسردگی و وسواس فکری یه دوره بگذره تموم میشن من امشب از  خدا برات میخوام رشته و دانشگاهت همونی که میخوای بشه🌹🌹🌹💪🏻💪🏻💪🏻 

الهییی آمیننن همین که خودتو شناختی نصف بیشتر راه رو رفتی  افسردگی و وسواس فکری یه دوره بگذره تم ...

مرسی عزیزم از دعای قشنگت واقعا ک خیلی محتاج دعام و امید دادی بهم ❤❤❤الهی خیر ببینی عزیزم صد برابرش به خودت برگرده

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

امروز خواستم گریه کردم  ولی نشد‌‌‌....

بازم بخواه🙏🏻 اگه انقد اونی که آرزوته رو میخوای انقد از خدا بخواه که بهش نشون بدی چقدر حاضری براش بجنگی💪🏻🌟💫 (اگه به صلاحت باشه نشدنی وجود نداره) و امشب خیلی شب مهمیه برای این کار 🌟🌟🌟

هیچکسی هم ندارم باهاش حرف بزنم تنهای تنهام

اگه خواستی با کسی حرف بزنی یا در دل کنی من هستم 🥹اگه اینجوری حالت خوب میشه ❤️اگرم فک میکنی به هیچکس نمیتونی بگی بنویسشون خیلی بهت کمک میکنه

اگه خواستی با کسی حرف بزنی یا در دل کنی من هستم 🥹اگه اینجوری حالت خوب میشه ❤️اگرم فک میکنی به هیچکس ...

مرسی عزیزدلم

به خدا بگو این بنده ت ایمانش اونقدری قوی نیست که صبر کنه

حالش بده

بهش بگو کمکم کنه

منو نا امید نکنه 

مرسی عزیزم از دعای قشنگت واقعا ک خیلی محتاج دعام و امید دادی بهم ❤❤❤الهی خیر ببینی عزیزم صد برابرش ب ...

قوربون اون دل مهربونت بشم هر وقت خواستی به عنوان دوست مجازی رو من حساب کن 🌺🌺🌺

قربونت برررم عزیزم الهییییی برای هممون همینطور باشه  حتما  یه حکمتی هست بخاطر نفس گرم شما ...

معلومهههه مهربون جونم من مطمئنم 🥹🥰🥰