2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 49 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من متولد 71اون 69 خیلیم همو دوس داریم

میشناسیش؟؟؟ینی دوس بودین؟؟

قراااره ارایشگا بزنه؟؟؟ماشین میخره

ولی ارایشگا باز کنه بعد بیاد خب

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

منم ۲۷سالمه تا الان تقریبا با همشون مخالف بوده اونایی ک اون میگه اره هم من نمیخاستم  به نظرم خ ...

پسر پاکیه.ن رفیق   بازه ن اهل دود و دم ن خسیس ن تعصبی بخدا عالیه 

خدایا بیا و.بغلم کن

تا ماهی از دستت سر نخورده سفت بچسبش

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

من عشق برام مهمه ن پول.پپل ب دست میاد ولی عشقو میشه بخرم؟

البته ک ن 

هر آدمی یه چیزی براش مهمه و هیچ کدوم هم اشتباه نیست

و نمیشه بگی چرا ولی همه چی تمام هم هیچ وقت پیدا نمیشه هیچ کس کامل نیس

عزیزم خیلی کار اشتباهی کردی اینجا تاپیک زدی حالا هم زود برو صدقه بده و دوم اینکه مطمئن باش کیس خیلی خوبی نصیبت شده ب مادرت هم بگو اگر اومدم از شما پول قرض بگیرم بزن تو دهنم و به هییییییچ عنوان این کیس رو از دست نده چون مشخصه پسره خوبیه

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
خوشبحالتون هیچکی مارو دوست نداره😂

منم تا الان ناامید بودمولی پسر عمم گفت 7ساله ازت خوشم میامده ولی خجارت میکشیده بگه  الانم خدا خواست با هم در ارتباط باشژم

خدایا بیا و.بغلم کن
عزیزم خیلی کار اشتباهی کردی اینجا تاپیک زدی حالا هم زود برو صدقه بده و دوم اینکه مطمئن باش کیس خیلی ...

خیلی ناراحتم.حتی اجازه نداد برم لباسی.بخرم امشب آبروم میره

خدایا بیا و.بغلم کن

عزیزم شرایطش خوبه همین که اهل کاره و خونه و اخلاق داره خودش کلیه اگه واقعاً همو میخایین حرف کسی مهم نیست اولویت خودتون و حرفاتونین شما میخایین یه عمر زیر یه سقف زندگی کنین نه خانواده هاتون پس حرف خودتو و قلبتو گوش کن اینجور پیش دل خودت و شرمنده نمیشی و حسرت نمیخوری