2777
2789
عنوان

هنوز کسی مونده اینجوری باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 23 پست
من همکلاسی دارم که بچه دارن ولی میان دانشگاه درس میخونن

خب باچه باید بره مهد 

فعلا رو اون کار کنه بنظرم

من اینمارو کردم در کنارش چیزایی که نیاز به حضور نداشت شروع کرذم

به بچمم یاد دادم

راصیم

1403/5/22مردم
باید چند تا اتوبوس عوض کنم خیلی دوره پسرم شیرخشکی هست آبجوش و اینا بردارم بعدم هنوز کوچیکه مگه میشین ...

منم تا دانشگاه ۴ تا اتوبوس عوض میکنم😅

میگم که بذارش مهد بچتو

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا ک شده بزار بچت بره حداقل سوم دبستان و بهش دیگ درس ندی خودش بخونه. برو ازاد یه رشته ای ثبتنام کن ...

سوم دبستان خیلی دیره خیلی سنم بالا می‌ره دانشگاه سه روز در هفته هست میخاستم از سال دیگ بزارمش پیش شوهرم برم ... 

بعد باشگاه هم صبح ها ک خوابه برم 

بعد اگ یکسال خوندم دیپلم انسانی گرفتم باز پیام نور قبول نشدم چی 

پیام نور لیسانس بدون کنکور شرکت کن الانم دیر نیست فقط باید بیشتر تلاش کنی دوره های زبان که تو خونه آموزش می بینی بخر تو خونه بخون

بعد اگ یکسال خوندم دیپلم انسانی گرفتم باز پیام نور قبول نشدم چی 

پیام نور بدون آزمون هم دانشجو قبول میکنه، با شرط معدل

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
باید چند تا اتوبوس عوض کنم خیلی دوره پسرم شیرخشکی هست آبجوش و اینا بردارم بعدم هنوز کوچیکه مگه میشین ...

ان لاین. کلاس زبان بردار فعلا

بچه تا ۳ سال واقعا نیاز به نگهداری تمام وقت داره.  

البته من خودم کارمندم

سوم دبستان خیلی دیره خیلی سنم بالا می‌ره دانشگاه سه روز در هفته هست میخاستم از سال دیگ بزارمش پیش شو ...

برو ببینم چیکار می‌کنی سال های نوجوانی و جوانیت باید از الان جبران کنی

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

مگ الان پیرم والا ۲۴ هم اوج جوانیع 

اره ولی دوران اول جونیتو از دست دادی ۱۸ تا ۲۳ سالگی پس باید برگردی اون ۶ سال جبران کنی ترم بهمن دانشگاه آزاد از حدودا بهمن شروع شده ثبت‌نام کن

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹