2777
2789
خوب لغو نکن شرمندش کن

لغو کردم همون دیشب بعد دعوا زنگ زدم گفتم منصرف شدم 

دیگه کار از شرمنده کردن گذشته بدجوری دلمو شکست دست گذاشت رو نقطه ضعفم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لغو کردم همون دیشب بعد دعوا زنگ زدم گفتم منصرف شدم  دیگه کار از شرمنده کردن گذشته بدجوری دلمو ...

نمیدونم چیکار کرده ولی بخشش دل بزرگی میخواد که شما دارین

سلامتی و خوشبختی دخترم
خوب لغو نکن شرمندش کن

قراه امروز بعد از ظهر بجا اون برام خودم خرید کنم 😁

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
نمیدونم چیکار کرده ولی بخشش دل بزرگی میخواد که شما دارین

شاید باورت نشه ولی این اولین باریه که دعوا رو کش میدم و نمیخوام ببخشم چون هردفعه با یه معذرت خواهی کوتاه اومدم حس میکنم دیگه براش عادی شده هرکاری میکنه میگه ولش کن دیگه اینکه دلش نمیاد قهر باشه باز آشتی میکنه ولی این دفعه دیگه مثل دفعه های قبل نیست برام

ما مدتیه بینمون دلخوری هست و اصل مشکل همسرم هست اخلاق خاصی داره در کل  حالا ۳ شب بود میرفت جد ...

انشاا.. بهترین هارو تجربه میکنید تا هفته بعد. سعی کنید قهر نکنید سردی میاره براتون هم عاطفی هم ...

سلامتی و خوشبختی دخترم
برای منم نخرید هیچی😔ولی من خرم میگم نمیخرم نمیخرم اخرش خرمیشم ومیخرم تازه اشتی کردیم قهربودیم

ماهم بخاطر خانواده ی نکبتش قهریم چند روزه

اتفاقا دیروز هم تولدش بود

نه تبریک گفتم

نه کادو دادم

چون پارسال هم روز تولدش قهربودیم

بااین همه پاشدم توی بارون رفتم مغازه پودر کیک خریدم وکیک پختم براش

سفره چیدم

آخرش سر سفره پاچه مو گرفت

تابستون هم بااینکه روز تولدم بهش گفتم که امروز تولدم هست

نه تولدمو تبریک گفت نه کادو داد

منم عین خودش میخوام برخورد کنم

به خر بیش از لیاقتش بها بدی

میگه قاطرم

حکایت شوهر منه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

طلا کجا بود برادر من ۳۰۰ کارت هدیه گرفتم      

به هر حال در قبال جوراب ۲۰ تومن حکم طلا رو داره😅

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
سلام عزیزم خوبی ؟؟ شما میدونید وضعیت طلا بعد از عید چی میشه ؟؟؟

عزیزم دقیق نمیشه گفت ولی چارت طلا یک بدهی افت قیمت اصطلاحا فرصت خرید بدهکاره قطعا بالا میره ولی یک فرصت خرید داره زمانش دقیق نمیشه گفت و چه مدت تو قیمت پایین بمونه باید همیشه دنبال کنید

سلامتی و خوشبختی دخترم