2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخام بدونم درد چند سانت رو کشیدم و اینکه توان طبیعی رو دارم

میخوای واقعا ببینی توان طبیعی رو داری یا نه خودت رو با مادر و خاله هات و زنای درجه یک فامیل که زایمان داشتن مقایسه کن

تازه اگر به مرحله ای رسیدی که نتونستی درد رو تحمل کنی درخواست اپیدورال بده که درد رو به شدت کم میکنه

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 
میخوای واقعا ببینی توان طبیعی رو داری یا نه خودت رو با مادر و خاله هات و زنای درجه یک فامیل که زایما ...

آخه خیلی وقته کسی نزدیکم طبیعی نیاورده

اپیدورال واقعا درد رو از بین می‌بره و تا آخر زایمان تاثیر داره؟؟

آخه خیلی وقته کسی نزدیکم طبیعی نیاورده اپیدورال واقعا درد رو از بین می‌بره و تا آخر زایمان تاثیر دا ...

اره واقعا خیلس موثره درد رو خداقل نصف میکنه،یه لاله خیلس بارسگ تو کمر میزارن ازون خورد خورد دارو تزربق میشه نزدیک نخاع و درد رو خیلی کاهش میده

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 
شما انجام دادی؟بچه دارین؟

عزیزم من کارشناش بیهوشی بودم و برای حداقل صدها نفر اینکارو انجام دادیم توی اتاق زایمان

من یه پسر چهار ساله دارم خودم سزارینی بودم

شما انجام دادی؟بچه دارین؟

بعدش کمر درد و عوارض نداشت؟؟

خیلی دو دلم بین سزارین و. اپیدورال

میترسم دردش زیاد باشه

بخاطر همین میخام بدونم اونموقع چند سانت بودم ببینم میتونم دوام بیارم

چون خیلی درد داشت اما قابل تحمل بود ولی بالا آوردم از درد میخام بدونم چند سانت بودم چون برای اپیدورال باید پنج سانت بشی

عزیزم من کارشناش بیهوشی بودم و برای حداقل صدها نفر اینکارو انجام دادیم توی اتاق زایمان من یه پسر چه ...

یسوال شما ک خودت از نزدیک طبیعی و سزارین رو دیده بودین چرا انتخابات سر شد؟؟