2777
2789
عنوان

لباس برای عروسی عشق سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 3391 بازدید | 91 پست

ابی اسمانی..یه ریسه نقره ای هم به موهات بزن ویکم برقص

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه لباس شیک گرون با ارایش شیک  خودتم خیلی شادو شنگول باش

خب میدونی عروسی شوهرم هست میخاد زن دوم بگیره و دختر می‌دونه شوهرم زن داره چن ماه ریختن رو هم من گفتم لباس و آرایش درحد عروس بپوشم که بسوزه درضمن من هنوز طلاق نگرفتم

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

ارایش ملایم ارایش خلیجی نه موهاتم باز بزار لباستم بلند مشکی بپوش نری بالن ارزو ها رو بخری😂

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
خب میدونی عروسی شوهرم هست میخاد زن دوم بگیره و دختر می‌دونه شوهرم زن داره چن ماه ریختن رو هم من گفتم ...

عروسی هووت شرکت میکنی واقعا ؟ 

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
آرایش که میخوای درحد عروس باشه یه لباس عروسم بپوش خودت رو راحت کن

دقیقا خودم الان فکر کردم که همین کار کنم عروس بسوزه تایپک هام بخون

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
خب میدونی عروسی شوهرم هست میخاد زن دوم بگیره و دختر می‌دونه شوهرم زن داره چن ماه ریختن رو هم من گفتم ...

چیییی توـمیخای بری عروسی شوهرت سرکارمون گذاشتی

تو طلاق  نکرفتی شوهرت عروسی میکنه بعد مشکلی باهم ندارین میری عروسیش؟

عروسی هووت شرکت میکنی واقعا ؟ 

نمی‌دونم به خدا مغز خودم نمی‌کشه هر دفعه یه چی میاد تو ذهنم و من تایپ می‌کنم دوست دارم عفریته بسوزه ها