_نقطه_ مدیر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 867 عنوان دیروز ی هودی خریدم گذاشتمش فریزر یخچال | مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 34 پست توصیه ها نی نی سایته دیگه نمیدانم چه خواهد شد و راستش را بخواهی دیگر برایم اهمیتی ندارد؛ من برای تمام احتمالات زندگی خسته ام . 1402/10/27 | 17:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_نقطه_ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 867 بیشتر بزار اوکیه نمیدانم چه خواهد شد و راستش را بخواهی دیگر برایم اهمیتی ندارد؛ من برای تمام احتمالات زندگی خسته ام .
_نقطه_ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 867 چطوری گذاشتیش تو فریزر؟ پیچیدی تو نایلون؟ تا کردم گذاشتم تو نایلون نمیدانم چه خواهد شد و راستش را بخواهی دیگر برایم اهمیتی ندارد؛ من برای تمام احتمالات زندگی خسته ام .
_نقطه_ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 867 خیسشم کردی یا همونجور خشک بعد تو پلاستیک بعد تو فریزر؟ نه دیگه خیس کردن لازم نیست فقط بزار تو نایلون درشو محکم ببند بزار فریز نمیدانم چه خواهد شد و راستش را بخواهی دیگر برایم اهمیتی ندارد؛ من برای تمام احتمالات زندگی خسته ام .
hat_چاکلت عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 8886 نه دیگه خیس کردن لازم نیست فقط بزار تو نایلون درشو محکم ببند بزار فریز بعد دیگه همین یکبار کافیه یا هردفعه باید تکرار کنیم؟ انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشتهاش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤
_نقطه_ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 867 بعد دیگه همین یکبار کافیه یا هردفعه باید تکرار کنیم؟ من شنیدم باید تکرار کنیم ولی همون بار اول خیلی موثرهحالا ایندفعه میزارم ببینم چ جوری میشه نمیدانم چه خواهد شد و راستش را بخواهی دیگر برایم اهمیتی ندارد؛ من برای تمام احتمالات زندگی خسته ام .