2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر پسری پا پیش بذاره و بگیم اول خواستگاری کن بعد همو بشناسیم تا قبل از اینکه تصمیم بگیریم همه چیز ر ...

میدونم یجورایی درست میگی ولی شما کسی که از شخصیتش هنوز مطمئن نیستین رو راه میدین خونتون؟ یا میزارین با خانوادتون ارتباط بگیره؟

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
یعنی بده اینجوری

اره دیگه باید یجور نشون بدی که من از پسرا بدم میاد و با کسی رل نزدم چون پسری با فلان ویژگی هایی رو میخوام و خوشم میاد ازشون (یکی دوتا ویژگی خودشو بگو)

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
اره دیگه باید یجور نشون بدی که من از پسرا بدم میاد و با کسی رل نزدم چون پسری با فلان ویژگی هایی رو م ...

اره بهش همینو میگم ولی میگه شاید ازت سواستفاده شده اینجوری میگی خب اخه من باکسی نبودم که

میدونم یجورایی درست میگی ولی شما کسی که از شخصیتش هنوز مطمئن نیستین رو راه میدین خونتون؟ یا میزارین ...

حالا اگه خیلی سختتونه بیان خونتون، یه رستوران لژ خانوادگی خانواده شما و اونا اعضای درجه‌یک هر دو طرف میتونن همو ببینن

ولی اینکه اونا وضع زندگی شما را ببینن که در حد شما هستن یا نه و اینکه شما برید خونشون رو ببینین که که در چه حدی هستن هم برای بعضی خانواده‌ها مهمه،

چون فقط مسائل اقتصادی نیست که به چشم میاد از سر و وضع خونه‌افراد میشه به نوع فرهنگ و میزان تقیدشون پی برد

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
حالا اگه خیلی سختتونه بیان خونتون، یه رستوران لژ خانوادگی خانواده شما و اونا اعضای درجه‌یک هر دو طرف ...

به هرحال هرکسی عقیده خودشو داره و روش خودشو برای پیش بردن زندگیش من ترجیح میدم کات کنم و شکست عشقی بخورم تا عقد کنم و طلاق بگیرم!

به هرحال هرکسی عقیده خودشو داره و روش خودشو برای پیش بردن زندگیش من ترجیح میدم کات کنم و شکست عشقی ب ...

من کی گفتم عقققد؟ اتفاقا تاکید کردم خواستگاری و اشنایی تا قبل از عقد🫠🫠🫠🫠🫠🫠

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
من کی گفتم عقققد؟ اتفاقا تاکید کردم خواستگاری و اشنایی تا قبل از عقد🫠🫠🫠🫠🫠🫠

تاپیک هاتو خوندم یجا گفته بودی🥲😂

تاپیک هاتو خوندم یجا گفته بودی🥲😂

خب اون یه مسئله جداست، الان دقیق یادم نیست ولی فکر کنم منظورم به آقایی بود که اصرار به رابطه‌ی قبل عقد داشته و به طرفش میگفته مگه به من اعتماد نداری! خب یکی نیس بهش بگه:

(مگه تو به خودت اعتماد نداری که حاضر نمیشی دختر مردم رو عقد کنی؟ فوق فوقش چیزی بفهمی که بخوای جدا شی بعد عقد هم میتونی جدا شی)

خب اون یه مسئله جداست، الان دقیق یادم نیست ولی فکر کنم منظورم به آقایی بود که اصرار به رابطه‌ی قبل ع ...

درسته🫠