2777
2789

ما هم وحشت داشتیم.

من ۱۰ سال قبل اولین تجربه زایمانم رو داشتم. خیلی اهل وبگردی و خوندن خاطرات زایمان نبودم. تمام شنیده هام بر میگشت به خاطرات مخوف مادرم و مادربزرگم. 

خب میبینی که زنده ایم! و عاشق اولین دیدار با فرزند

زیباترین حس جهان

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
اخه شنیدم موقع که طبیعی زایمان می‌کنی بگی زیاد بخیه بزنن برات خوب میشه زیاد مشکلی نداره

آره میزنن اما باز میشن بعدا 

الان من دغدغه زیبایی رو دارم تازه یکم رحمم اومده پایین زایمان خیلی سختی داشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه یکی دو دفعه که بیشتر نیست‌.من طبیعی زایمان کردم‌..بله وحشتناک بود اما نمردم..الان که به دومی فکر می کنم دوست دارم برم سزارین اما شنیدم سزارینم درد سر داره..بعدش طول می کشه تا شیر بیاد و...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
دیگه یکی دو دفعه که بیشتر نیست‌.من طبیعی زایمان کردم‌..بله وحشتناک بود اما نمردم..الان که به دومی فک ...

ببین زایمان سزارین هر چقدررم که درد داشته باشه و اذیت داشته باشه به اندازه زایمان طبیعی نیست حالا من نمی‌دونم شما مثلاً دیدتون چه جوریه ولی من به شخصه خودم چندشم میشه از اون معاینه قبل از زایمان طبیعی یعنی به نظرم بدترین چیزیه که آدم می‌تونه تو طول زندگیش تجربه کنه و جالب اینجاست که از هر کسی که زایمان طبیعی داشته می‌پرسم میگن از اون قسمت معاینه کردنش حالشون به هم می‌خوره زایمان سزارین اصلاً این چیزا رو نداره شاید یه ذره درد داشته باشی بعد از زایمان تو اونو پمپ درد می‌گیری و اوکی میشه ولی با زایمان طبیعی اصلاً قابل مقایسه کردن نیست

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین زایمان سزارین هر چقدررم که درد داشته باشه و اذیت داشته باشه به اندازه زایمان طبیعی نیست حالا من ...

زایمان سزارین مشکلاتی داره که کم رخ میده. اما اگر رخ بده واقعا خطرناکه. منتها متخصصین زنان کشور ما در زمینه جراحی سزارین فوق العاده خبره شدن. هرچی بشه فوقش رحم رو میکنن میندازن گربه بخوره...برداشتن رحم عادی شده دیگه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
ببین زایمان سزارین هر چقدررم که درد داشته باشه و اذیت داشته باشه به اندازه زایمان طبیعی نیست حالا من ...

اره دردش که خیلی زیاده و ادم ارزوی مرگ می کنه...

ولی خواهرم سزارین داشت طبیعی هم داشت می گفت طبیعی بهتر بوده‌..

اون خواهرمم سزارین شد و با هر خنده یا سرفه ای دلدرد می گرفت تا ده روز که حالش خیلی بد بود..البته توان ادما هم با هم فرق داره...سزارنی دیدم تو بیمارستان سر حال و غبراق..حالش از من که طبیعی بود خیلی بهتر بود

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
زایمان سزارین مشکلاتی داره که کم رخ میده. اما اگر رخ بده واقعا خطرناکه. منتها متخصصین زنان کشور ما د ...

آره تو راست میگی 

تو دکتری آخه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
آره تو راست میگی  تو دکتری آخه

پای حرف دکتر زیاد نشستم...خاطرات مرگ حین زایمان سزارین...خاطرات پارگی محل بخیه در بارداری بعد از سزارین...خاطرات چسبندگیها و اندومتریوز..و در نهایت شیوه عملکرد پزشکها در هر مورد

من به خاطر کارم، مجبور بودم یه مدت وبینارهای متخصصین زنان و زایمان رو برگزار کنم.

پای حرف دکتر زیاد نشستم...خاطرات مرگ حین زایمان سزارین...خاطرات پارگی محل بخیه در بارداری بعد از سزا ...

باشه تو راست میگی 

بدرود 

وای بعضی کاربرا چرا بی اعصابن