2777
2789
بین اینا کدومش؟؟دخترم ماه دیگه دنیا میاد  الینا  نورسا  مارال

الینا

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همممه گفتن الینا فقط مادرم و دختر اولم میگن نورسا     نم چکار کنم نظر دوتاشونم مهم برام چ ...

نورسا هم قشنگه😍

ولی الینا راحت تره😃 

هر چی خودتون دوست دارین

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
همممه گفتن الینا فقط مادرم و دختر اولم میگن نورسا     نم چکار کنم نظر دوتاشونم مهم برام چ ...

اتفاقا نورسا هم قشنگه

ببین خودتون چی دوست دارین ب هرحال ب قول خودت بیشتر خودتون میبینین و صداش میزنین😍

به نظرم اصلا مهم نیست که بقیه چه فکری میکنن  مهم اینه که خودشون دوست داشته باشن  بقیه هم ...

دقیقا همین طوره 

باور کنید اسم هایی شنیدم که منه معلم. توی بهت بودم که این چه اسمیه برای بچه گذاشتن 

مثلا بچه سه ساله اسکندر 😐مظفر 😬

ولی فقط یک ماه برام سخت بود. و تهش عادت کردم 

و اینکه الان اسم های ترکیبی خیلی زیاد شده مثلا امیر سامان 

امیر اسماعیل 

همشونم قشنگن و باید به سلیقه والدین احترام گذاشت 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
مرسی . اره فعلا دو دلم . مارال حذف کنم از گزینه ها؟

اره مارال رو به نظرم حذف کن کلا 

انشاالله که سالم و سلامت باشن همیشه گل دخترات❤️