2777
2789
عنوان

هاگوارتز 🏰🤵🏻‍♂️⚡️🪄

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 29 پست
آخه بد بوی هم نبود لامصب یه دست و پا چلفتی حسابی بود با اون 2تا خنگی که همیشه همراهش بودن. حالا اگه ...

با اون موهای چرب بلند و دماغ درازش 😅

این فیلم کلا کراش نداشت

فیلم کراش دار میخواید ومپایر دایزر یعنی سر هر سکانس واسه دیمن میمردم😭

کل بازیگراش کراشن

۱۳۸۲
نه نه  دانش اموز بود ک تو مسابقه شرکت کرده بود

آها رابرت پتینسون نقش سدریک دیگوری. توی جام آتش ولدمورت زد کله‌پاش کرد. کلا از پتینسون خوشم نمیاد. نه اینجا جالب بود بازیش نه توی گرگ و میش. اصلا یه جوریه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسمشو نمیدونم شاید اره شاید نه تو مسابقه جام نم چی چی باخت و مرد فکر کنم😅 فک کنم ی ۷ ۸ سالی از دید ...

آهان سدریک دیگوری رو میگی. اون توی کتابش هم یه پسر خیلی خوشگل و جذاب معرفی شده بود البته با موهای تیره. ولی تو فیلم بور بود

با اون چشماششششش ضاویه فکشش موهاش همه چیش 😭 ی چن سالی از دیدن فیلمش میگزره بازم گیف و عکس فیلمو ...

من که دوباره دارم میبینمش البته دفعه قبل درست ندیدم ولی الان که میبینم برام جدیده هر قسمت و واقعا از اتفاقاتش خبر ندارم 

از ماهواره شبکه FX2 

با اون موهای چرب بلند و دماغ درازش 😅 این فیلم کلا کراش نداشت فیلم کراش دار میخواید ومپایر دایزر ی ...

لامصب عاشق اسنیپ بودم. چه خدابیامرز بازیگرش توی فیلم چه نقشش توی کتاب. از اول هم مشخص بود نقشش کامل منفی نیست. حتی توی جلد آخر که یه بار لو رفت و رولینگ مجبور شد دوباره بنویسه هم اسنیپ درنهایت نقش منفی باقی نموند. 

ومپایرو کامل ندیدم ولی دیمن عشقه. به خصوص کاری که با چشماش میکرد😍

مگه با چشماش چیکار کرده؟

توی بازیش با چشماش خیلی کار میکرد. چشمای درشت و خوشرنگی داره. اینم هی تنگشون میکرد هی گشادشون میکرد. اصلا یه وضعی. گاهی وقتا هی صحنه‌های صحبت کردنشو عقب جلو میکردم😂