2777
2789
عنوان

گم شدن اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 3100 بازدید | 50 پست
اصلا از رشته م متنفرم دانشگامم هفت ساعت شایدم بیشتر فاصله داره شما نمیدونید اگ چهار سال دانشگاه تمو ...

تا تموم نکنی نمیدن یا واحد ها به حد نصاب برسه.یا که جریمه بدی دیگه

سنوات یعنی مدت مجاز استفاده از تحصیل رایگان  متوجه منظورت از سنوات نشدم

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍
تا تموم نکنی نمیدن یا واحد ها به حد نصاب برسه.یا که جریمه بدی دیگه سنوات یعنی مدت مجاز استفاده از ت ...

اره خب همون میگن وقتی سنواتت تموم شه شاید بتونی مدرکتو بگیری چون یکی از دلایلی ک مدرکو نمیدن همین تحصیل رایگانه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خب همون میگن وقتی سنواتت تموم شه شاید بتونی مدرکتو بگیری چون یکی از دلایلی ک مدرکو نمیدن همین تح ...

ستوان تموم بشه فک نکنم بدن تا جریمه ندی نمیدن دوست منم علاقه نداشت کلی بالا و پایین کرد پارتی بازی آخرم نشد و مجبورا واحد هارو به حد نصاب رسوند

رشته  ات چیه ؟

سی

سه ترم دوام بیاری هشتاد تا پاس کنی فک کنم معادل بهتر و کم خرج تر از جریمه دادن هست رسته بد نیست اگه هدف صرفا مدرک هست همین بخون حالا بیای  پیام نور از نوع شروع کنی

سه ترم دوام بیاری هشتاد تا پاس کنی فک کنم معادل بهتر و کم خرج تر از جریمه دادن هست رسته بد نیست اگه ...

والا قصه ش طولانیع همینقد بگم من دوسال پیش ثبت نام کردم ی ترم مجازی بودم ی ترم فقط حضوری رفتم همش حذف ترم بودم این ترمم نرفتم حتی ترمی ک رفتمم مشروط شدم اصلا دوس ندارم برم اونجا دوبارع...

بعضیا میگن بدون جریمه انصرافت ثبته میتونی بری پیام نور ثبت نام کنی...

بعضیام میگن اگ جریمه ندی انصرافت ثبت نمیشع...

اصلا نمیدونم کدوم درسته...

والا قصه ش طولانیع همینقد بگم من دوسال پیش ثبت نام کردم ی ترم مجازی بودم ی ترم فقط حضوری رفتم همش حذ ...

برو آموزش دانشگاه تون بپرس به حرفا اکتفا نکن اگه فقط دو ترم خوندی جریمه کمتره احتمالا از عهده اش بر بیای

برو آموزش دانشگاه تون بپرس به حرفا اکتفا نکن اگه فقط دو ترم خوندی جریمه کمتره احتمالا از عهده اش بر ...

پرسیدم ازشون ک گفتن هر ترمو باید هفت تا بدی یعنی نزدیک بیست تا میش کلا

واقعا داغونم