2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی تنهام دلم میخواست یکی بود  دوستم داشت منم دوسش داشتم

نه بابا بخاطر تنهای نری سراغ این‌چیزا ها برو قشنگ باشگاه کلاس زبان کلاس نقاشی خط این چیزا سرتو بااینا پر کن تا وارد رابطع نشی وارده رابطه شدن مساوی با دردسره

مال من بزرگن هرچی بزرگ تر میشن بدتره پسرم ۲۱ و دخترم ۱۷ بدون پدر واقعا سخته

والا اینا باید مادرشونو درک بکنن کاری نکنن مادرشون نگران باشه همیشه حرف بزن منطقی باهاشون

آره درسته چیز خیلی زیادیه، ولی من همیشه فکر میکنم چطور حالشون بد نمیشه...

عادت کردن براشون عین ابه هروقت نیاز داشته باشن از دورغ گفتن استفاده میکنن حالا کی بهت دورغ گفته

عادت کردن براشون عین ابه هروقت نیاز داشته باشن از دورغ گفتن استفاده میکنن حالا کی بهت دورغ گفته

همه آدمایی که اطرافمن، از دوست، همکار، فامیل، غریبه و...هر کی، خیلی برام عجیبه و تنها چیزی که عصبیم میکنه همین دروغ گفتنه

بدبختی اینجاست من اصلا بلد نیستم دروغ بگم، هر وقت دروغ گفتم لو رفتم یا در کمال تعجب به واقعیت تبدیل شد

همه آدمایی که اطرافمن، از دوست، همکار، فامیل، غریبه و...هر کی، خیلی برام عجیبه و تنها چیزی که عصبیم ...

وای دقیقا منم همینجوریم هروقت خاستم یه دورغ بگم فرداش لو رفتم به فردا هم نرسید پنچ دقیقه ی لو رفتم مشالا اینا برا خودشون بازیگرن

وای دقیقا منم همینجوریم هروقت خاستم یه دورغ بگم فرداش لو رفتم به فردا هم نرسید پنچ دقیقه ی لو رفتم م ...

چه جالب عزیزم، آره والله اینا بازیگرن، همچین هم بازی میکنن که آدم باورش میشه

بچه های من با من خیلی رفیقن درکم دارن اما خب بازم نگرانی هایی هست بازم بی فکرن گاهی اوقات

انشالا که خوب میشه حق داری مادری مامانم منم شبا نمیتونه بخوابه از فکر اینا مادرین دیگه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792