2777
2789

سلام بچه ها

کسی ک دوسش دارم و اطلاع داره از این بابت اما اون هیچ حسی بهم نداشت و میگفت رفیقیم بعد مدتها سکوت استوریمو ریپ زد و سر شوخی رو باز کرد

حتی ویس گرفت برام

و من با تاخیر و سرد جوابش رو دادم 

منظورش از کارش چیه؟

و اگه بخوام حذبش کنم چ کنم

ممنون از راهنمایی هاتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید تو بهش توجه میکردی و اون از این بابت لذت میبرده..حالا باهاش یدمت سرد بودی اون دنبال توجه اته اومده ببینه الان اوضاع از چه قراره😶😂

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
یاد سرد بودنای قبلش میفتم نمیتونم هنوز دوسش دارم اما باید تلاش کنه برام

الان دیگه دوره تلاش نیست فک نکن نازتو می‌کشه این شهر پر دختره که منتظر یکی بهشون چراغ سبز نشون بده 

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀
شاید تو بهش توجه میکردی و اون از این بابت لذت میبرده..حالا باهاش یدمت سرد بودی اون دنبال توجه اته او ...

دقیقن همینطوره قبلن خیلی توجه میکردم بهش اما محلم نمیداد ی مدته من محل نمیدم الان اون سمتم اومده

الان دیگه دوره تلاش نیست فک نکن نازتو می‌کشه این شهر پر دختره که منتظر یکی بهشون چراغ سبز نشون بده&n ...

ولی این دلیل نمیشه هر دختری شخصیت خودشو بیاره پایین پسرای دم دستی اصلا ارزش فکر کردن ندارن چه برسه به اینکه به خاطرشون پا بزاری رو غرورت

....

الان دیگه دوره تلاش نیست فک نکن نازتو می‌کشه این شهر پر دختره که منتظر یکی بهشون چراغ سبز نشون بده&n ...

بابا جیدونه دوسش دارم و ازم فاصله گرفت مدت طولانی رو اما دورا دور حواسش بهم بود وقتی دید یخورده کشش دارم بهش دوباره فاصله میگیره اما وقتی سردم بهش میاد نمیدونم چشه یا بمون یا برو دیگه

ولی این دلیل نمیشه هر دختری شخصیت خودشو بیاره پایین پسرای دم دستی اصلا ارزش فکر کردن ندارن چه برسه ب ...

عا دقیقن همینه نمیخوام بچسبم بهش باید تلاش کنه برام

بابا جیدونه دوسش دارم و ازم فاصله گرفت مدت طولانی رو اما دورا دور حواسش بهم بود وقتی دید یخورده کشش ...

کلا تا زمانی ک خودش ابراز علاقه نکرده توام نکن و زیاد تحویلش نگیر پسرا مثل اینکه اینطوری دوس دارن

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
عا دقیقن همینه نمیخوام بچسبم بهش باید تلاش کنه برام

کار خوبی میکنی.

داره چراغ سبز نشون میده که تو دوباره بهش توجه کنی..بعد دوباره همون اخلاق سردشو شروع کنه...

الان هم فقط حرص میخوره که دیه بهش اهمیت نمیدی

این چ حرفیه 

پس عشق چی میشه دوست داشتن چی میشه؟

مگ میشه همینجوری برن سراغ ی نفر،تا کی ؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
زیاد محلش نزار ببین برا چی امده  یامنظوری نداره و.سریع میره  یا بخواد بمونه خودشو.نشون م ...

من نمیدونم چرا هر وقت حس میکنه بهش دیگه توجه ندارم میاد سمتم واقعن چرا؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز