2777
2789

کسی هست نفسش حق باشه؟؟بیایید برای هم انرژی مثبت بفرستیم؛دعا برای همدیگه و دسته جمعی زود برآورده میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه اینجا جوابم بدی .بگی شوهرم بعد عیدکاری میزنه که بگیره؟ کلا در مورد کارش میخام بدونم یه کاردرامدی بدست می‌آوریم

میشه بگی باغمون سال دیگه کی فروش میره؟ 

اسم شوهرم بهروز زاده مرضیه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

میشه اینجا جوابم بدی .بگی شوهرم بعد عیدکاری میزنه که بگیره؟ کلا در مورد کارش میخام بدونم یه کاردرامد ...

مشتری میاد تا قبل عید و بیست و هفتم اسفند فروش می‌ره .شوهرتون هم باید از نماز کمک بگیره انشالله براش عالی پیش میاد و برکت وارد زندگیتون میشه

مشتری میاد تا قبل عید و بیست و هفتم اسفند فروش می‌ره .شوهرتون هم باید از نماز کمک بگیره انشالله براش ...

خدا از زبونت بشنوه ما حاضریم فروردین اردیبهشت فروش بره فقط بره. از بی پولی و بدبختی در بیایم. بزنیم داخل یه کاری 

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

مشتری میاد تا قبل عید و بیست و هفتم اسفند فروش می‌ره .شوهرتون هم باید از نماز کمک بگیره انشالله براش ...

تاپیکت نگه میدارم باور کن فروش بره یه شیرینی خوب بهت میدم

تاپیکت نگه میدارم باور کن فروش بره یه شیرینی خوب بهت میدم

💐💐💐

آیت‌الله علاقه‌بند (قدس سره الشریف) می‌فرمودند: 

«برای فروش خانه و یا متاعی که به فروش نمی‌رود، آیه ۲۹ سوره مبارکه فاطر را با قلم پاک بر کاغذ پاک بنویسند و داخل خانه و یا متاع مورد نظر قرار دهند.»

آیه شریفه ۲۹ سوره مبارکه فاطر: 

«إِنَّ الَّذِينَ يَتْلُونَ كِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلَانِيَةً يَرْجُونَ تِجَارَةً لَنْ تَبُورَ»

💐💐💐 آیت‌الله علاقه‌بند (قدس سره الشریف) می‌فرمودند:  «برای فروش خانه و یا متاعی که به ف ...

دستت درد نکنه حتما انجام میدم

ایشالا امام زمان ضامن آبروی منم بشه پیش خدا نزاره آبروم و زندگیم از هم بپاشه..تنها آرزوی تموم زندگیم همینه 😭😭😭😭😭😭ایشالا خدا نجاتم بده 😭🤍

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
ایشالا امام زمان ضامن آبروی منم بشه پیش خدا نزاره آبروم و زندگیم از هم بپاشه..تنها آرزوی تموم زندگیم ...

سه آیه آخر سوره حشر و آیه آخر سوره توبه رو همیشه بخون .خدا دلتو بزرگ کنه .عزت و ذلت دست خداست .از بنده ها نترس

ایشالا امام زمان ضامن آبروی منم بشه پیش خدا نزاره آبروم و زندگیم از هم بپاشه..تنها آرزوی تموم زندگیم ...

ان شالله واست دعا میکنم

دعا کن واسه منم باغمون فروش بره مشکلاتمون حل بشه

ان شالله واست دعا میکنم دعا کن باغمون فروش بره مشکلاتمون حل بشه

ایشالا یه حمد برات میخونم ❤️

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

سلام من که از ته دل برا مشکل گشایی تون دعا کردم میشه واسه منم دعا کنید دارم امتحان پس میدم اینکه ناشکر خدا نباشم و از امتحانش سربلند بیرون بیام 

لطفا یه صلوات برا ظهور منجیمون بفرستین❤️❤️
سلام من که از ته دل برا مشکل گشایی تون دعا کردم میشه واسه منم دعا کنید دارم امتحان پس میدم اینکه ناش ...

من واست دعا کردم واسه منم دعا کن