2789
رلم🗿😂

دیوونه تایپ خودتو میگم من Enfpام تو ام باید نزدیگ من باشه تایپت زیرا من نیز گفتم آرایشتان میکنم لباس دخترونه تنت میکنم تاپ و دامن😂🫥💔

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیوونه تایپ خودتو میگم من Enfpام تو ام باید نزدیگ من باشه تایپت زیرا من نیز گفتم آرایشتان میکنم لباس ...

مال تو قبول کرد ؟

مال من گفت بعدش هم من کاری ک خوشم میاد و انجام میدی😂💔

مال تو قبول کرد ؟ مال من گفت بعدش هم من کاری ک خوشم میاد و انجام میدی😂💔

شرط گذاشتم نپوشه بله نمیگیره تازه از این بال پروانه ایا هست از اونام میخام تنش کنم ک تل داره و عصا جادویی😂🤣 

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

ریش هم دارع مال من

بله نده بهش اگر قبول نکرد تازه من دارم دنبال کفش پاشنه بلندم میگردم براش پاش۴۴عه پیدا نمیشه😂🫥🦥

ن قبول کرد ولی گفت بعدش باید ببوسمش😑😂💔

حالا حست قویه بگو لباس من چ رنگیه😂