2777
2789
عنوان

شوهرم میگم برسم دکتر میگ ن بزار دوماه دیگ پول دستم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 27 پست
چقد اشتباه کردی برا کردن نمیشه هیچ کاری بکنی بد عادت میشن بعدشم خودشون برای همه حاتم طایی به زن خودش ...

اهوم دقیقا امروز خیلی پشیمون شدم النگو کادوی مامانم ب عروسیم بود 

عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب من نمیدونسم پول لازم داشته برده قایمکی گوشیشو فروخته بعد من دیدم گوشیش فروخته گوشیش از اون ...

به هر دلیلی که فروخته اهمیتی ندارد حتی اهمیت ندارد که یه گوشی ساده بگیره دستش ولی تجربه بشه برات یا طلاهات رو وارد زندگی نکن یا هم اگه میخوای بکنی لااقل برای کارهای بزرگ مثل خرید خونه و ماشین و ملک وارد کنی. وقتی برای چیزهای کوچکی طلا بفروشید از فرداش توقع پیدا می‌کنه برای هر چیزی طلا بفروشی.

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

به هر دلیلی که فروخته اهمیتی ندارد حتی اهمیت ندارد که یه گوشی ساده بگیره دستش ولی تجربه بشه برات یا ...

اهوم دقیقا خیلی پشیمونم دیگ کاریه ک شده برگشت نداره

عشق
 اهوم دقیقا خیلی پشیمونم دیگ کاریه ک شده برگشت نداره

دقیقاً کاریه که شده دیگه بهش فکر نکن حتی عنوانش هم نکن برای همسرت اما از این به بعد اصلا طلاهات رو رو نمیکنی تا وقتی که لااقل تا الان هر چی طلا بهش دادی و برات بخره بعلاوه فقط برای کار بزرگ  طلات رو بیار وسط.

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30