2777
2789

ولی دیروز من احمق النگو دادم گوشی خرید اونم ب زور دادم نمی‌گرفت 

الانم میگم بریم دکتر میگ بزار دوماه دیگ 

آخه من ۲ ماهه پریود نمیشم 

عشق

خب مگه بیمه نیستی؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ولی آدم طلا برای گوشی نمیفروشه.

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

ببخشید ولی آدم طلا برای گوشی نمیفروشه.

خوب من نمیدونسم پول لازم داشته برده قایمکی گوشیشو فروخته بعد من دیدم گوشیش فروخته گوشیش از اون گرونه بود ناراحت شدم گفتم النگو و انگشترم ببر بفروش گوشی بخر بعدا بهم میخری اونارو مامانم اینا خریده بود واسم 

عشق
حالا بعدا طلاتو میخره ؟

گفته ک میخرم ماشین میخرید مادرشوهرم گوشواره داد منم سرویس و ۴ تا النگو ۳ ماه پیش گفته هم ب مامانم میخرم هم ب تو بعدا پول دستم اومد 

عشق

اگه پول داشت  که گوشی خودشی نمیفروخت!!! شما اگه میخواستی بهش لطف کنی به جای گوشی خریدن  با اون پول میرفتی دکتر که منت هم سرش نزاری

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز