2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 26 پست
من نیز هم نظرم ولی میگم اومد و من زود مردم  بچم به کی پناه ببره کی هواشو داشته باشه و پشتش باش ...

واقعا فکر می کنی خواهر برادر الانی هوای همو دارن؟

بیخیال بابا،من مردم خداکه هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکدوم مزایا و معایب خودشو داره باید هرکس بسته به شرایط خودش بسنجه کدوم براش بهتره

من شرایطشو ندارم،بیشتر خودمو شوهرم اعصاب بچه نداریم،وگرنه مالی و این چیزا اوکیم

من فقط یه بچه میخوام...فعلا همون یکی رو هم ندارم

بچه به درد پدر و مادرش نمیخوره

خواهر برادر هم به درد بچه نمیخورن

اگه بچه ای آوردید با این دید بزرگش کنید که یک انسان رو میخواید پرورش بدید تا شاد و سالم زندگی کنه....ازش انتظار نداشته باشید عصای دستتون بشه یا عروسک خواهر برادراش باشه....

من نیز هم نظرم ولی میگم اومد و من زود مردم  بچم به کی پناه ببره کی هواشو داشته باشه و پشتش باش ...

دقیقا این اتفاق برای ما افتاد ما سه تا خواهریم مادرمون رو من ک بزرگه بودم تو ۱۴سالگیم از دست دادیم زن بابا اومد سختی و... مسئولیت خواهر کوچیکتر اوایل سخت بود اما الان ک بزرگ شدیم واقعاااا هوای همدیگه رو داریم بعضی وقتا میگم سختی اون مسئولیت می ارزید ب داشتن دوتا خواهر دیگه اگه تک فرزند بودیم واقعا دنیا سیاه میشد برامون ینی ماها ب امید همدیگه زندگی میکنیم

خودم میگم که چی بشه،یه دختر دارم که تمام دنیامه و برام بسه

اره عزیزم تمام تلاشتو بکنی واسه همین کافیه،خداحفظش کنه و نامدارباشه انشاالله

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
چرا،بادلیل و منطق بگین لطفا

ببین تک فرزندی هم خوبه هم بد

اینجوری به قول خودتون هم شما آرومید و هم دخترتون و اینکه بیشتر بهش میرسید و توقعاشو برآورده میکنید و ....

از یه طرف دخترتون دلش بعدا میخواد یه خواهر داشته باشه یا یه برادر ، وقتی میبینه بقیه دارن ولی ایشون نداره ، ی کم حس بدی داره

و اینکه نوه هاتون نه خاله دارن نه دایی

فک کن همسرش هم تک فرزند باشه 

از اون ور عمه و عمو هم نداره

هزار چیز دیگه عزیزم

به نظرم تک فرزندی خوب نیست حالا نظر خودتونه ولی میتونید همه چیو در نظر بگیرید

خدایی نکرده دور از جون شما و فرزندتون من قبلا دیدم ک یک فرزند داشته طرف ، دور از جون شما ، فقط دارم دلایلمو میگم

و از دستش داده و بعد نتونسته بچه دار بشه خب

و این خیلی بده

به هر حال انشاءالله شما و فرزندتون سالم و سلامت باشید

ولی از تک فرزندا بپرسید اکثرا میگن کاش خواهر یا برادر داشتیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

ببین تک فرزندی هم خوبه هم بد اینجوری به قول خودتون هم شما آرومید و هم دخترتون و اینکه بیشتر بهش میر ...

یعنی شما می گید بیشتر از یک بچه داشته باشیم که اگه یکیش فوت شد دلمون خوش باشه یکی دیگه داریم؟

شما تا حالا‌پدر مادرایی که داغ فرزند دیدن رو از نزدیک دیدید؟

خدا نصیب نکنه

خاله من ۳ پسر داشت....یک پسرش توی جوونی فوت کرد. چنان افسردگی گرفت تا آخر عمر که اصلا دیگه حواسش به این یکی ها هم نبود...هیچوقت حالش خوب نشد

داغ فرزند کمر آدم رو خم میکنه....یکی و دوتا نداره

یعنی شما می گید بیشتر از یک بچه داشته باشیم که اگه یکیش فوت شد دلمون خوش باشه یکی دیگه داریم؟ شما ت ...

چه ربطی داره 

من گفتم بچه بیارید اگه اولی خدایی نکرده از دست رفت ، بعدیو جایگزین کنید ؟

عزیزم چرا قضاوت میکنی 

من دلایل خودمو آوردم ک تک فرزندی خوب نیست

چرا جو میدید

من اصلا چنین منظوری نداشتم

لطفا اگه میخوایید نظر بدید یا قضاوت کنید

اول بپرسید

یه ضرب المثل داریم میگه اول بپرس بعد بکش

شما هم اول بپرس بعد قضاوت کن

ولی فرض کن کسی اونقد قوی بود و مث خاله شما ضعیف نبود و افسردگی نگرفت ، بعد بچه دار هم نشد ، خب چکار کنه ؟

خاله شما درسته فرزند عزیزش بوده ، ولی بقیه فرزندانش گناهی نکردن و مطمعن باش دین و گناهشون ک اگر مادرشون کوتاهی کرده تا ابد گردنشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

عزیزم نظرت متینه البته با اجازه ات من هم نظرم رو میگم وقتی تک فرزندی باید هم براش خواهر باشی هم برادر هم بازی که خیلی سخته من قبل از بچه ی دومم کلا بایدباهاش بازی میکردم یا کلا به من میچسبید ولی الحمدالله خواهرش که به دنیا اومد همش باهمن کمتر به من میچسبن شادترن. تا شب همش بدو بدو بازی میکنن. عزیزم بچه مهم ترین نیازش عاطفیه تا مادی شما بهترین اسباب بازی و اسباب زندگی رو براش فراهم منید باز جای همبازی و یا خواهر و برادرش رو نمیگیره