2777
2789
نه اصله من از دیحی کالا هم خریدم اره بجز اون مارکای دیگه هم خوردم الان هم دارم کلاژن پلاس الیزین میخ ...

مرسی عزیزم

کدومش از همه بهتره بگو اونو بگیرم

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلد بنظرم خوب بود 

ممنون جانم ❤️

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

بعد یک دوره قشنگ متوجه میشی

چطوری یه سال مصرف میکنید؟؟تا جایی که من مقاله خوندم سالی فقط ۶ ماه مجاز به مصرفه 

۶ ماه مصرف. ۶ ماه قطع 

حتی سایتهای خارجی هم اینو گفتن

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
آخه اگ اینجوری بود ک همه برن کلاژن بخورن دیگ دکتر پوستو و کلینیکا اینا نمیرفتن ک

خوب نخورن از ۳۰ سالگی به بعد بدن نیاز داره پن خوردم نتیجه اش این بوده دروغ نمیگم که چیزی بمن نمیرسه من وقتتمو گذاشتم راهنمایی کردم 

چطوری یه سال مصرف میکنید؟؟تا جایی که من مقاله خوندم سالی فقط ۶ ماه مجاز به نصرفه  ۶ ماه مصرف. ...

من یک دوره قطع کردم بعد دوباره شروع کردم سه ماه خوردن یک ماه قطع کردم دوباره سه ماه من اینجوری خوردم نشکلی هم ندارم امسالم دوبارچکاب دادم

خوب نخورن از ۳۰ سالگی به بعد بدن نیاز داره پن خوردم نتیجه اش این بوده دروغ نمیگم که چیزی بمن نمیرسه ...

شما چن سالتونه؟ ن من منظورم این نبود ک شما دروغ بگی گفتم شاید درصد کمی از ادما نتیجه بگیرن ازش