2777
2789
عنوان

عکس جهیزیه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 39 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اورانوست هم زیبا 

منم تازه ازدواج کردم وسایلم شبیه شماست ولی اون کفگیر و ملاقه اینا خیلییی بزرگه  اذیت میشی باید کوچیک هم بخری 

اینا اصلا استفاده نشد برای من 

اینا فقط برای مهمونی بالا ۱۰ نفر به درد میخوره 

اول زندگی بیشتر دو نفری هستین با قابلمه کوچیک کفگیر چوبی کوچیک بگیری راحت تری 

اون کریستال ها هم فقط برای عید لازمت میشه 

دو تا سرویس ارکوپال اررزون دم دستی ارزونم بگیر

اورانوست هم زیبا  منم تازه ازدواج کردم وسایلم شبیه شماست ولی اون کفگیر و ملاقه اینا خیلییی بزر ...

اره گرفتم ولی خب عکس این دوتا رو تو گوگل پیدا کردم گفتم بذارم نظر بدید حالا ایشالا خونمو چیدم کلییییییییی عکس میذارم براتون 

دم دستی ارکوپال و سرویس های دیگه انقدررهست در حد ۱۰ تومن ۱۲ نفره 

عالی هستن دو‌سه تا بگیر 

من همش گفتم واااای مامان ۳ دست ظرف زیاده ولی اول زندگیه همش میشکنه مثلا سر میخوره از دست خودت یا شوهرت زیاد میشکنه پس ارزون دو‌سه دست بگیر

پذیرایی هم خیلی خوشگله عزیزم ولی خوراکی که بریزی اونوقت زیباییش دو برابر میشه

البته تو عکس خیلی بد افتاده 

بنظرت ببرم بدم لبه هاشو نو طلایی کنن؟ یا ساده خوبه؟ چون هیچی طلایی ندارم

آرکوپال یه سی نفره می‌خوام بگیرم یه شیش نفره هم دم دستی 

خوبه ولی ۳۰ نفره ؟؟؟؟ چه خبره ؟؟؟ بری سر زندگیت ۵ نفرم نمیتونی دعوت کنی چه برسه ۳۰ نفر ۱۸ نفره کافیه / دم دستی ۲ تا بگیر ارکوپال ۵۶۰۰ شد مال من انقدرررر طرح های زیبا جدید اومده عالی ان

خوبه ولی ۳۰ نفره ؟؟؟؟ چه خبره ؟؟؟ بری سر زندگیت ۵ نفرم نمیتونی دعوت کنی چه برسه ۳۰ نفر ۱۸ نفره کافیه ...

خانواده شلوغی داره همسرم ... از طرفی منم مهمون دوست دارم دستپختمم خوبه کلا تو مهمونداری خوبم

خانواده شلوغی داره همسرم ... از طرفی منم مهمون دوست دارم دستپختمم خوبه کلا تو مهمونداری خوبم

انشاللله خوب باشی وای  من از مهمون حالم بدددد میشه کلا ۴ نفر بیشتر دعوت نمیکنم هر بار 

تعداد کم الان ۳ ماهه ازدواج کردم کلا ۱ بار دعوت کردم اونم پدر و مادر همسرم