2789
عنوان

معجزات💙

266 بازدید | 27 پست

تو زندگی کدوم از شما معجزه شده ؟

میشه بگید در چه باره ای بوده ؟

میشه بگید تا همه انگیزه بگیریم ؟

من نمیدونم چه طور باید تایپیک پر بازدید بشه ولی دوست دارم اینجوری بشه تا از پست خیلی از مردم بهره ببریم💙☺

لطفا برای من دعا کنید💙

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من رسیدن به عشقم معجزه بود

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

معجزه بزرگ ن ولی خدا اکثر اوقات جواب دعاهام داده 

اون چیزیم ک نداده بعدا فهمیدم اگر میشد بیچاره میشدم اون زمان چش و گوشم باز نبود 

ن چشمم باز بود ببینم 

ن گوشم باز بود بشنوم 

خدایا همیشه منو همراهت نگه دار... 

بخدا من از اون چیزی ک فک میکنی بیشتر ب تاحتیاج دارم 

خدایا دلمو ب هر چیزی ک صلاح و قسمتم نیست گرم نکن 

خدایا تو هر لحظه از زندگیم باش و یک لحظه حتی منو از فکر خودت غافل نکن 

خدایا گناهان منو ببخش توبه میکنم ب درگاهت هرچه کردم 😭

خدایا منو ببخش خدایا ببخش منو مورد غضب خودت قرار نده یا رب 

خدایا ت مهربانی

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
معجزه بزرگ ن ولی خدا اکثر اوقات جواب دعاهام داده  اون چیزیم ک نداده بعدا فهمیدم اگر میشد بیچار ...

خدا مهربان ترین هست نگران نباشید💙

خدا مهربان ترین هست نگران نباشید💙

چون مهربانه میترسم... 

میترسم مهربانیش باعث پررو شدن من بشه ترسش از دلم بره

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

خالم سالها بچه دار نمیشد. بالاخره یه دکتر تو تهران بهش گفته بود با یه جراحی خوب میشی و حامله میشی. خالمم یه نوبت گرفته بود برای عمل. یه خانمی تو شهرمون بود که با لمس کردن میتونست درمان کنه که خودش معجزه ایه.‌ 

خالم یه هفته قبل از عملش رفت پیش این خانم، ایشون تا دست روی شکمش گذاشته بود گفته بود نمیتونم دست بزنم بهت تو بارداری😍

ولی خالم گفته بود همین امروز تست دادم و نیستم😞 و حرف اون خانم رو قبول نکرده بود.

خلاصه وقت عمل که رسید باید شب از شهرمون راه میفتادن که فردا صبح اونجا باشن، غروب که داشته وسیله جمع میکرده خاله دیگم بهش میگه بیا یه تست دیگه بزن توکل به خدا، اونم بااکراه قبول میکنه و در کمال تعجب میبینه که بارداره!!!!

دیگه نیازی به عمل هم نشد.‌الان پسرش سیزده سالشه😍البته متوسل شده بود به امام رضا علیه السلام.

چون مهربانه میترسم...  میترسم مهربانیش باعث پررو شدن من بشه ترسش از دلم بره

نههه  ای کاش با من هم مهربان بود خیلی بیشتر☺

نههه  ای کاش با من هم مهربان بود خیلی بیشتر☺

با همه مهربانه 

تو خودتو گم کردی اونم گم گردی بهش بگو ازش بخواه پیدات کنه

خالم سالها بچه دار نمیشد. بالاخره یه دکتر تو تهران بهش گفته بود با یه جراحی خوب میشی و حامله میشی. خ ...

خیلی خیلی خوبه من هم حس میکنم امام رضا خیلی مهربان هست هر چند من به نظرم کوتاهی کردم دلم هوای گریه داره💙

راستش ما خونه‌دار نمی‌شدیم بعد من با یک دل خیلی شکسته و ناامید رفتم حرم حضرت معصومه سلام الله علیها همین که چشمم به ضریح خانم افتاد شروع کردم به هق‌هق و گریه کردن در نهایت هم گفتم که خانوم جان می‌دونی برای چی اومدم اینجا و تا شیرینی خبر خوشحالی منو بهم ندی من از اینجا نمیرم، منو جاریم با هم رفته بودیم اونجا بعدش رفتیم دو رکعت نماز خوندیم و شروع کردیم زیارت عاشورا خوندن که دیدم یک خانمی یه دونه شکلات از بین کل جمعیت فقط به من داد روی کتاب مفاتیح هم گذاشت و بدون اینکه اجازه بده من چهرشو ببینم یا هر چیز دیگه‌ای سریع روشو پوشوند و با سرعت تمام از لابه لای جمعیت رفت بیرون! انقدر حرکت این خانم عجیب بود که جاریم برگشت گفت برای چی فقط یه دونه شکلات به تو داد و به کل این جمعیت شکلاتی داده نشد؟! و من چون می‌دونستم که تو قلب و دلم چی گذشت و چه دعایی کردم شروع کردم گریه کردن و خدا رو خیلی شکر کردم و فهمیدم که حتماً جوابم رو دریافت می‌کنم و خونه‌دار می‌شیم که البته دقیقاً هم همینطور شد و دو ماه بعد ما به طرز معجزه آسایی خونه خریدیم❤