2777
2789
عنوان

پیشنهاد رل

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چه اشکالی داره دختر پیش قدم بشه  من اگه نمی گفتم تو دلم می موند

من  فقط گفتم دوست دارم چندماه بعد نظرت رو بدونم...که ایا اگه بازم برمیگشتی به عقب اینکارو میکردی!
الان نمیخوام چیزی بگم خوش باش و عاشقی کن...
من هر توضیحی بدم الان خیلی از سمت شما پذیرفته نیست....
پایدار باشین:)

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
من  فقط گفتم دوست دارم چنماه بعد نظرت رو بدونم...که ایا اگه بازم برمیگشتی به عقب اینکارو میکردی ...

عزیز دلی حتما چندماه دیگه نظرمو میگم بهت 

❤️❤️

خدایی که آرامش من است🙂❤️
دوسش داشتم اگه نمی گفتم میمردم

خوب کردی گفتی ی مشاوره بود خودش می‌گفت باید بگی تکلیفتو مشخص کنی

منم تجربه دارم اما نگفتم ک دیگ دیر شد البته زودتر بگی از عشق ی طرفه میای بیرون تکلیفتو مشخص میشه ،،، حالا ک دو طرفست بچسب اما اگه پیشنهاد رابطه داد قبول نکن ،،، تا حد امکان بشناس  ،،،، عزیزم ب نظرم را زدن کار خوبی نیست البته من خوشم نمیاد ولی ی جور رفتار کن ک با احترام و چارچوب باشه رابطتون اینم زودتر بدون که قصدش ازدواج حتما بعد اینکه 6 ماه خوبه برا شناخت و سه ماه برا خانواده ش اینا ک میگم حرف مشاوره ست .... امیدوارم کمکت کرده باشم 

من خودم زخم خوردم از نگفتن یا دیر گفتن 

حدااااااقلللش تکلیفت مشخص میشه هر چ زودتر بهتر

خوشبخت بشی و منتهی بشه ب ازدواج

منم دیدم دیگ سرد شده خودم رفتم 

خوبه ک خودت بیای و خودتم بری. 

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
از این خوشحالم که بدون اویزونی رفتن  خیلی میترسیدم بره خیلی به پاش میوفتادم  ولی یه شب ب ...

افرین من دوست دارم حرف بزنیم با هم اما هر بار اخرش قهر میکنیم و ناراحت میشیم فایده نداره

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX