2777
2789
عنوان

روز مردددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 29 پست
سلام عزیزم ممنون شما خوبی ؟ نه بهتر نشد ، خیلی لج می‌کنه خیلی دعوا داره همین الان قهره...همیشه من با ...

سلام والاه خواهرنمیدونم که زنگ بزنی یا نه ولی من هیچوقت دعوا ک میشد چه اون موقع ک نامزدبودیم چه الان ک ازدواج کردیم گاهی پیش قدم نشدم اصلا تازه شده خودم دعوا شروع کردم خودمم قهرکردم قهرمیمونم تا خودش بیاداشتی😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام والاه خواهرنمیدونم که زنگ بزنی یا نه ولی من هیچوقت دعوا ک میشد چه اون موقع ک نامزدبودیم چه الان ...

آخه من تقصیر خودم بود 

عادتش دادم 

اصلا زیر بار اشتباهاتش نمیره ها 

خیلی غد و مغروره

وقتیم یه اشتباه می‌کنه میگه آره میخوای بشنوی که من شرمندم میخوای چیو بشنوی

یه چیزیم بدهکار میشم 😐💔

بعد بهش میگم خوبه مثل خودت باهات رفتار کنم میگه اگه دنبال یکی مثل خودم بودم که الان تو کنارم نبودی ، خودشم نمیتونه یکی مثل خودشو تحمل کنه 😶😂

ابجی زیادبچه  گانه نیست🤔🤔

آخه واس من از یه بچه دوستان بچه تره 

اون روز زن هیچی نگرفت برا من 

من در نظر نداشتم براش کادو بگیرم 

اما این حرکت یه جنبه فان داره می‌خوام یه چیزی بگیرم که یادش نره هیچ وقت 😂 و بهش یفهمونم انقدرام بزرگ نشده هی قلدری می‌کنه 

الان چرا قهرکرده؟؟ نمیدونم والاه اگر دلتنگشی خب زنگش بزن چه میشه کرد

خودش خب سیگار می‌کشه از وقتی مادرش مریض شد و خیلی حالش وخیم شد دردشو با سیگار تسکین میده بعد من سرفه میکردم وقتی تلفنی حرف زدم باهاش گفت داری چیکار می‌کنی ( من قبلاً بهش گفتم خوبه تو بکشی منم سیگار بکشم ؟ ) 

بعد گفت سیگار کشیدی و ..‌ منم گفتم نه باور نکرد و جوگیر شد 😂 گوشی رو قطع کرد بهش زنگ زدم گفتم دفعه آخرت باشه گوشی رو من قطع می‌کنی نمی‌خوای حرف بزنی بگو خودم قطع میکنم انقد ازم سیر شدی انقد مزاحمتم اونم گفت چرت و پرت نگو اره تو راست میگی و .. منم قطع کردم  

خودش خب سیگار می‌کشه از وقتی مادرش مریض شد و خیلی حالش وخیم شد دردشو با سیگار تسکین میده بعد من سرفه ...

خخخخ طوری نیس گلم حالا چون دعوا بچه گانه بوده زنگ بزن و عادی برخوردکن انگار اصلا هیچی نشده و حرفی نزدین و بحثی نشده