2777
2789
خب باطلش کنن 

منم قبلا عرض کردم

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب منو عمدی نمیدین؟😬😒

موکل برای چی میخواید؟

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

زیاد مهمون دعوت نکن چه پررو بوده اومده به پتو و متکا هم دست زده بیشعور 

ماهم پیدا کردیم تو خونه ۱متر بود کاغذه اسم مامانم و مادر بزرگم توش بود عکس نردبون توش بود ما انداختیم رفت

یه روزی خوب میبینمت داداشی😍
میشه شوهرم خودش گرفته باشه؟

مگه با ایشون مشکل دارید

میخاسته نگار به چشم مهدی سیاه بشه واز هم جدا بشن واسه اینکه مهدی جدا بشه تو متکا مهدی گذاشته

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

باوا میشی مثل اونا که الکی پول می‌گیرین هیچی عمل نمیکنه 😂😂🤣

نه من اگه بشم بدون پول انجام میدم اووو حس شیشمم عین بنز کار میکرد پارسال جن خونمونو میبینم

یه روزی خوب میبینمت داداشی😍
راهشم گفتین؟

دعای باطل کردن سحر وجادو بگیرند