2777
2789
ناخواسته بچه سوم باردار شدم تاپیکهای قبلم هست مردم از درد و خونریزی و لخته شوهرم که از وقتی فهمیده ...

عزیزم سقط نکن گناه داره هیچوقت این کارو نکن 

متولد ۱۳۶۹ هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

25 مورد خوب نبوده،،،،  در اصل تا الان خدا نخواسته

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی

عزیزم سقط نکن گناه داره هیچوقت این کارو نکن 

دارم دیوونه میشم به خدا

یک هفته س زمینگیر شدم،وقتی شوهرم کنارم نباشه برای چیمه

اون روز با هم رفتیم سونو،میگفت همه دارن نگاه میکنن

حتما دارن مسخرمون میکنن که بچه سوم تو راهه

بهم میگه آبروم رفت هیچکدوم از همکارم بیشتر از یکی ندارن

تو داری سومی رو میاری

دو روز دیگه میشم ۳۰ اما اینقد ناراحتم برای خودم همه دوستام بچهاشون مدرسه میرن و من هنوز منتظر یه مورد خوب هر چی میاد داغون و بدردنخور هر چی میگزره هم بدتر میشن دیگه خدا هم تنهام گذاشت

پسرم...شکست عشقی خوردم.نمیتونیم با یکی غیراز اون باشم...دیگه باید مجرد و سینگل تا اخر عمرم بمونم

ببین اگه زیر ۲۴سال هستی فراموش می‌کنی اگه نه که متاسفم خدا مهر یکی دیگه رو به دلت بندازه

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)

۲۷ خودم تا چند وقت پیش نمی  خواستم ( البته چند ماهی هست که دیگه خواستگار راه میدیم)

با این که از ۱۸ داشتم ولی تا قبل ۲۶ همه رو چه خوب چه بد راه ندادیم 

دوست داشتم درسم تمام شه شاغلم بشم بعد بهش فکر کنم 

خدا رو شکر در حال حاضر دیگه درسم تمام شده، و خدا رو هزاران بار شکر جای خوبی شاغلم 

بنظرم الآن دیگه وقت ش رسیده به ازدواج فکر کنم