2777
2789
عنوان

امتحانات 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دم شما گرم ولی به فکر کنکورم باش

اره خب همون تابستون و مهر تا دی فقط کنکور میخوندم و اختصاصیا مشکلی نبود عمومی هارو چون میخوام از بهمن استارت بزنم واسه نهایی مونده بودن دیگه شب امتحانی شدن

دهم

اها خب خوبه

سعی کن مباحث رو خوب یاد بگیری و موکولشون‌ نکنی به سال آخر چون اصلا تایمش نیست 

کم کم شروع کن به تست زدن نیاز نیست همون روز اول ۱۰ ساعت بخونی کم کم شروع کن من خودم با ۲ ساعت شروع کردم از کلاس یازدهم الان بین ۱۲ تا ۱۴ ساعت میخونم

کم کم شروع کن و ساعت مطالعه تو ببر بالا اما اما تفریح خودت هم بکن مهمونی هم برو باشگاه هم برو اما در قالب برنامه ریزی یعنی واسه همه اینا برنامه داشته باش مث من نکنی از یازدهم شب و روزم شده بود کنکور و تک بعدی بودم و جایی نمی‌رفتم و یه مدت تا مرز افسردگی پیش رفتم

این سختی هارو بزار سال آخر

هنوز اولای کاری میفهممت چون تجربش کردم و هیچی اون زمان از کنکور و تست زماندار و تست پوششی و تست آموزشی و اینکه چه منابعی خوبن کدوم منابع در چه سطحی هستن هیچیییییی نمیدونستم

هرچند با مشاور خیلی مخالفم اما چون هیچی از کنکور احتمالا 

نمیدونی چندماه مشاور بگیر روال کار بیاد دستت بعد ک همه چی رو فهمیدی کنسلش کن و خودت برو جلو

نهایی هارو هم حتما جدی بگیر