2777
2789
عنوان

این کارش یعنی چی خب😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 49 پست
من چارسال وضعم همین بود الانم نامزدیم باهم،ببین ادم با ادم فرق داره اگه مطمئنی ذاتش درسته و حس میکنی ...

چطوری حسودی کنمممم😂😂😂

ایشالا خوشبخت باشیددددد و یه نی نی دختر مثل تو و نی نی پسر مثل همسرت خدا بهتون هدیه بدع❤💕🌈😍

نمیخوام فکر کنه براش میمیرم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هشتاد درصد اره

اشتباه میکنی اگه دوست داشت نمی‌گفت چرا ما دخترا باید اینقدر مواظب باشیم یا تمنا کنیم یا بمیریم برا طرف اما طرف عین خیالش نباشه برامون تلاش نکنه حساس نباشه نمیر ک ی وقت ما رو از دست بده

سلام

ایشون نباید شما رو ناراحت میکرد

چون اگه شما رو دوست داشت چنین جملاتی نمیگفت.

وقتی که به این سن رسیده متوجه بود که خانمها به وجود یه خانم دیگه کنار شوهرشون یا پارتنرشون بیشترشون نگران میشن، بنابراین نشون میده که نباید با ایشون وارد رابطه بشی چون به چنین توانایی هنوز نرسیدن که احساس یه خانم رو درک کنن

اگر از پستم ناراحت شدین معذرت میخوام.

گاهی نیاز داریم که کسی فقط حضور داشته باشد...نه برای اینکه چیزی را درست کند... نه برای اینکه کار خاصی انجام دهد... بلکه فقط به این خاطر که احساس کنیم کسی کنارمان است و به ما اهمیت می دهد... ایمان بیاوریم به پرواز یک پرنده... به گرمای یک دست... به حضور یک دوست... ایمان بیاوریم به عشق... و به خدایی که همیشه با ماست... (سلام.توی تاپیک کاربرهای عالی قدری که میشناسمشون پست میگذارم و لایکشون میکنم.ببخشید درخواست دوستی قبول نمیکنم،لطفا" صدام نکنید،از تمامی خانمهای مهربان و فرشته و آقایان بزرگوار که تحملم میکنید سپاسگزارم).
چطوری حسودی کنمممم😂😂😂 ایشالا خوشبخت باشیددددد و یه نی نی دختر مثل تو و نی نی پسر مثل همسرت خدا ب ...

ببیننن مثلا ناز کنن اگه میشه با دختر پسرا فلان جا بودم رفتارتو تند و سرد کن اگ فهمید رفتارت عوض شده بهش بفهمون ناراحتی مثلا من وقتی با نامزدم تازه اشنا شده بودم ی حسایی داشتیم بهم اذیتم میکرد شبا میومد پیام میداد میگف اخ امروز کنار فلان دخترو فلان پسر چقد خوشگذشت منم میگفتم بروهمونجا بیشترخوش بگذره یاعلی بعد مفهمید میخندید اینطوری شد ک بعد عید عروسیمونههه جرر،فداتشم قربونت برم ایشالا توام برس ب کسی ک میخاییش،بنظرم بهش بگو دوسش داری چون زود دیر میشه و اینکه تو نگی خیلیا هستن بگن هااا از من گفتن بود

مرسی عزیزم از راهنماییت❤

فداتشم ک،بعدم از من ب تو نصحت ب عنوان یک دوست خط قرمز هاتو توی رابطه مشخص کن شاید حسودی کردن پارتنر از نظر طرف مقابلت کار بدی نباشه ولی اونکار خط قرمز تو باشه پس بهش بگوکه بدت میاد اونا ک علم غیب ندارن حتی ماهم گاهی بر خلاف میل اونا کاری میکنیم💗

فداتشم ک،بعدم از من ب تو نصحت ب عنوان یک دوست خط قرمز هاتو توی رابطه مشخص کن شاید حسودی کردن پارتنر ...

حتما 

یه کم ک صمیمی بشیم بهش میگم

فعلا فقط میخواد ببینه من حساسم روش یا نه

باورت میشه اون دفعه رفته بود کلاس زبان اکثرا دخترن جواب تلفنمو نمیداد

گفتم از دستت ناراحت شدم

گفت از اینکه پیش دخترا بودم ناراحت شدی یا از اینکه جوابتو ندادم!

مرسی عزیزم از راهنماییت❤

راستی هیچوقت لج نکن و دو دیقه بعد نگو اره منم با فلان پسر و فلان دختر جایی بودم ایننن زندگی های چندین ساله رو میپاشونه چ برسه رابطه دوستانه و پارتنری رو:) 

حتما  یه کم ک صمیمی بشیم بهش میگم فعلا فقط میخواد ببینه من حساسم روش یا نه باورت میشه اون دف ...

خب دیگهههه میخاد حسودت کنه ببینه روش اون غیرت دخترونه رو داری یا ن،حالا این خوبه روز خواستگاریم دخترخاله نامزدم اومده بود میگفت علیرضا(نامزدم) هردیقه با ی دختره نه اون نباید بیاد سمتت تو بدبخت میشی گفتم تو چرا انقد هول علیرضایی خب اگه من باهاش بدبخت میشم تو خوشبخت میشی؟گفتم علیرضا هرکاریم کنه اگه من وارد زندگی مشترک شم باهاش به خودم و خودش مربوطه کسی دیگه حق دخالت داره درضمن گفتم تو چطوری تو همشون پلاس بودی ک میدونی با هزارتا دختر بوده و اینا درصورتی ک علیرضا بچه محلم بود و هردیقه پیشش بودم خودش منو برده بودرو اکانتاش ک خیالم راحت باشه ببین میومد بگه با فلان دختر بودم ها ولی خب در اصل خونشون بود میخواست منو فشاری کنه اصا همین حسادته باعث شد اومد جلو و ب بابام گف چون فهمید روش حساسم و برام ارزش داره توام ن زیاد شورشو در بیار نزیاد بی اهمیت باش نرمال واکنش های اخلافی مشون بده بزار بفهمه