2777
2789
عنوان

جریان۱۳صفر

91 بازدید | 15 پست

من جریان ۱۳صفرو داخل همین سایت خونده بودم 

و تصمیم گرفتم امتحانش کنم 

ما خیلی دلمون ماشین میخواست 

ی جاکلیدی خریدیم گذاشتیمش کنار خیلی ذوق داشتم ازش استفاده کنیم 

الان ۲۴ دی ماشینمونو معامله کردیم 🥺بچه ها خیلی ذوق دارم براش کسیو جز شماها نداشتم ک باهاشون به اشتراک بذارم🙂 و اولین کاری ک کردم جاکلیدیو انداختم به کلیدا

بعد شیش هفت سال دوباره ماشین دار شدیم درسته نصفش بخاطر تلاش های بی وقفه ی پدرم و یاریه خدا بود 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماجرای ۱۳ صفر چیه

نوشته بودم"خوشی یا ناخوشی.فقط این نیز بگذرد."ولی اشتباه میکردم ناخوشی که بیاد پاشو میذاره رو خرخره ات تا خفه ات نکنه دست برنمیداره.یه روز خوبم دیگه نیومد روزها یکی بدتر از دیگری

مبارکتون باشه ،چرخش براتون بچرخه ،انشاالله همیشه توی خوشی و مسافرت باشین باهاش...

منم یه جاسوییچی گرفتم برای ماشینمون و یدونه هم جوراب نوزاد ...حالا خدا انشاالله یکی یکی حاجت دلمو میده ،امیدوارم.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
مبارکه سفر های زیارتی برید ان شاالله باهاش

مرسی گل من ان شاءالله. 

ان شاءالله. شماهم حاجت رواشین 

ماجرای ۱۳ صفر چیه

منم دقیق نمیدونم فقط میدونم روز۱۳ام ماه صفر برای حاجت رواییی ی چیز مربوط به حاجتتو میخری ان شاءالله. تا سال بعد حاجت روا میشی 

مبارکتون باشه ،چرخش براتون بچرخه ،انشاالله همیشه توی خوشی و مسافرت باشین باهاش... منم یه جاسوییچی گ ...

ان شاءالله. ان شاءالله 

مبارکه من هنوز حاجتم بر آورده نشده یه جا کلیدی خریدم به نیت خونه خریدن خانوادم یه کله قند کوچیک به ن ...

ان شاءالله. میشه گل من ان شاءالله 

مبارکه عشقم😍😍

انشاالله با دل خوش سوار بشین♥️🤗

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

مبارکه عشقم😍😍 انشاالله با دل خوش سوار بشین♥️🤗

مررسی عزیزدلممم فداتشم الهی 🥺💋❤