2777
2789
عنوان

بدتر شد که😐

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 24 پست
😂😭

من ۵۰۰هزار قرض دادم بهشون...چندساله که برشون‌نگردوندند🤣

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

این چه کاری بود کردی، که چی هواشو داری😐😂

که پیش خودش بگه از پسر که شانس نیاوردم دخترم همیشه هوام رو داره که به عنوان تشکر ۵۰ تومن دیگه هم بذاره روش بهم برگردونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

که پیش خودش بگه از پسر که شانس نیاوردم دخترم همیشه هوام رو داره که به عنوان تشکر ۵۰ تومن دیگه هم بذا ...

۵۰ میلیون؟ خب اگه مشکل مالی دارن برداشته دیگه، اگه ندارن هم خب شما چرا باید هوای پدرتو داشته باشی

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.
من ۵۰۰هزار قرض دادم بهشون...چندساله که برشون‌نگردوندند🤣

البته من این کارا زیاد کردم پارسال با بدبختی و کلی زور زدن یک میلیون جمع کردم بعد یهو مامان و بابام رو گفتم شام بریم بیرون به حساب من منم گفتم بابام نمی‌ذاره حساب کنم خودش میده بعد خوووب که خوردیم بعد بابام گفت چرا نشستی برو حساب کن دیگه از یک میلیونی که با بدبختی جمع کردم ۹۰۰ تومنش رفت💀💀😐😐

۵۰ میلیون؟ خب اگه مشکل مالی دارن برداشته دیگه، اگه ندارن هم خب شما چرا باید هوای پدرتو داشته باشی

چرا همه میگن ۵۰ میلیون 

من اگه ۵۰ میلیون داشتم الان اینجا نبودم😭😂

۵۰ هزار تومن

چرا همه میگن ۵۰ میلیون  من اگه ۵۰ میلیون داشتم الان اینجا نبودم😭😂 ۵۰ هزار تومن

چون بابات بخاطر ۵۰ تومن نیاز به حمایت نداره قطعا😂🤦🏻‍♀️

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.