2777
2789
عنوان

همکلاسیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 21 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه کلاس سمی

امیدوارم تحت جو اونا قرار نگیری هیچوقت

هیچکس از حیا ونجابت وعفت ضرر نکردارزش یه دخترخیلی بیشتر از عروسک بازیچه هوس رانا بودنه حیف که قدر  خودشونو نمیدونن 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

عزیزم ده سال بعد میفهمی کار و طرز فکر شما درست بوده نه اونا....

تنها افتخار تو این سن رتبه درسی و ورزشی یا هنریه.....شاد بودن و دنبال اهداف رفتنه..برنامه ریزی برای یه آینده قشنگه....نه ارتباط با پسرها...

دلم به حالشون میسوزه که این دوران طلایی زندگی شون رو این جوری دارن حیف میکنن😓🤕

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

عزیزم همکلاسیت داره ازش سواستفاده جنسی میشه افتخار هم میکنه 😨😨😨مطمین باش راه تو درست هست . دوستان من که اینجوری بودن بازیچه شدن و هیچ کس هم نگرفتشون ولی ما که اهل هیچی نبودیم همه ازدواج کردیم

هعی واقعا حرفی برا گفتن باقی نمی مونه

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است