2777
2789
عنوان

یک سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 38 پست
خب سو استفادش این بود برا ازدواج هم میخواستیم ولی بهش گفتم بهم دست نزن اون گفت مال همیم و ب زور دست ...

خب دیگه همین عزیزم 

نباید اجازه می‌دادی 

ی نامحرم تا قبل از ازدواج نامحرمه هرچقدرم بگه مال همیم نباید اجازه بدی این حرفاشون جهت خام کردن دختره 😔

؟؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب دیگه همین عزیزم  نباید اجازه می‌دادی  ی نامحرم تا قبل از ازدواج نامحرمه هرچقدرم بگه م ...

خب واقعا پشیمانم و غلطط بکنم ،واقفا حماقت کردم اون گفت ب درد من نمیخوری ،چرا خواستم بهت دست بزنم جیغ زدی ابرو منو بردی،منم گفتم چون دوست ندارم تا قبل از عقد دستت بهم بخوره،گفت تو امروزی نیستی و ب دزد من نمیخوری،خیلی بیشعور بود

خب واقعا پشیمانم و غلطط بکنم ،واقفا حماقت کردم اون گفت ب درد من نمیخوری ،چرا خواستم بهت دست بزنم جیغ ...

ی جایی خوندم نوشته وقتی همه گناه و توی روشنفکری میبینن عقب موندگی قشنگ تره ...

مهم اینه الان باهاش نیستی دیگ دنبال این روابط نرو بجز دردسر چیزی نداره

؟؟ 

چیییش اینو باش میزدی دک و دهنش میومد پایین بابا

اخه لعنتی خیلی زور داره از پسش بر نیامدم،فقط بهش چنگ زدم گفتم کبودم نکن،فردا دوستام میبین،میگفت سروصدا نکن زشته،منم خیلی نارحت شدم 

ی جایی خوندم نوشته وقتی همه گناه و توی روشنفکری میبینن عقب موندگی قشنگ تره ... مهم اینه الان باهاش ...

علططط بکنم ب قران هیچ وقت اهل این کثافت کاری نبودم من فقط قصد اشنایی و ازدواح داشتم ک همون تو اشنایی خودشو و عقیده اشو نشون نداد بهش گفتم مطمعن باش هیچ دختری سمتت نمیاد اگه هم بیاد یک هفته بیشتر بهات نمیمونخ،و لهت خیانت میکنه،