2777
2789
عنوان

تبعیض بین نوه پسری و دختری

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 26 پست
خونواده همسر خودم کلا هم مادرشوهرم نوه  های دختری رو بیشتر دوست داره و هم اینکه دخترانش هم مثل ...

به درک .انگار نوه دختری براشون میخواد چیکار کنه . اینا به خاطر حسادت و کینه و دشمنی نسبت ب عروسهاشونه وگرنه ادم عاقل و سالم بین بچه دختر و پسرش فرق نمیزاره

چون بچها همیشه به سمت خانواده مادرشون کشیده میشن یعنی منه مادر ناخودآگاه بیشتر بچهامو میبرم خونه مام ...

اتفاقا من خودم تفاوتی بین رفتن به خونه مادر و مادرشوهر قایل نمیشم حتی رابطمم باهاشون خیلی خوبه و خودشون هم اینو گفتن اما باز هم تفاوت زیادی بین نوه ها حس میشه

نازدار من💕تو امیدواری را به زیباترین شکل ممکن معنا کرده ای  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به درک .انگار نوه دختری براشون میخواد چیکار کنه . اینا به خاطر حسادت و کینه و دشمنی نسبت ب عروسهاشون ...

دقیقاااا حرف شما رو قبول دارم ولی تصور کنید چهره اون برادرزاده طفلی تو اون عروسی دیدنی بود خودمم براش ناراحت شدم🥺

چون بچها همیشه به سمت خانواده مادرشون کشیده میشن یعنی منه مادر ناخودآگاه بیشتر بچهامو میبرم خونه مام ...

جاری من هر روز بچه شو میبره خونه مادرشوهرش . ولی اصلا بچه اونو محل نمیزارن. حتی انگار ازش بدشون میاد . نگاهشم نمیکنن. همش میگن بچه های دخترمون خوشگل و عروسکن. بعد اینو نگاه میکنن میگن لب و لوچش کپیه مادرشه . منظور دارنا ، از قبل هم لب و لوچه مادرشو مسخره میکردن . میگفتن زشته .الان بچه شو 

جاری من هر روز بچه شو میبره خونه مادرشوهرش . ولی اصلا بچه اونو محل نمیزارن. حتی انگار ازش بدشون میاد ...

واااای😣

اتفاقا من خودم تفاوتی بین رفتن به خونه مادر و مادرشوهر قایل نمیشم حتی رابطمم باهاشون خیلی خوبه و خود ...

نمیدونم برا ما که اینجوریه و بنظرم نرماله و ناراحت نمیشم اصلا😊مثلا مامان خودمم بچهای ما خاهرا رو بیشتر دوس داره چون عروسمون وبچهاش اکثرا خونه مادرِخودش هستن

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
دقیقاااا حرف شما رو قبول دارم ولی تصور کنید چهره اون برادرزاده طفلی تو اون عروسی دیدنی بود خودمم برا ...

نباید مهم باشه . اصلا خونواده شوهر چیه ! وقتی میبینیم ادمهای بی مغز و حسودن باید کات کرد . من خودم باهاشون رفت و امد نمیکنم. ولی جاری احمقم هر روز خونشون پلاسه . بعد اینا پیش بچه اون قربون نوه دختری میرن بچه اونو اصلا حساب نمیکنن . برای تولد نوه دختریشون ماشین شارژی خریدن بعد جاریمم تولد گرفت اینارو دعوت کرد اینام به بچه صندلی پلاستیکی کوچیک دادن. خب دختره احمق وقتی میبینه ، چرا تولد میگیره اینارو دعوت کنه! بچه اش هم میبینه این فرق گذاشتنارو ناراحت میشه. من که اصلا باهاشون رفت و امد ندارم خونشونم نمیرم

البته قبلاً این موضوع برام بی اهمیت بود چون خدارو. هزاران مرتبه شکر نیازی بهشون نداریم اما زمانی که همسرم خبر بارداریم رو به خونواده اش داد از اون موقع یه اتفاقی افتاده یه خواهر شوهر دارم که فقط یه پسر داره و حالا خونواده اش دارن مجبورش میکنم که چون عروسمون داره بچه دومش رو بدنیا میاره تو نباید جلوی اون کم بیاری

جاری من هر روز بچه شو میبره خونه مادرشوهرش . ولی اصلا بچه اونو محل نمیزارن. حتی انگار ازش بدشون میاد ...

خب اون دیگه از بیشعوریشونه که چهرشون رو مسخره میکنن

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚