2777
2789
عنوان

قلبم داره میادتودهنم وای خدا توروخدابیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 82 پست

استارتر جان

خودم یه بار چندسال پیش تو خواب داداشمو میدیدم بعد همسرمو تکون میدادم و اسم داداشمو میگفتم😂😂

حالا اون بنده خدا نصف شبی مونده بود چخبره

ولی بهم اعتماد داشتا گفتم برادرمو دیدم زود قبول کرد تا حالاام چیزی نگفته یعنی کلا از ذهنش پرید😄

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
خداکنه اینطور باشه خیلی عجیب بود برام یه بارم نه 5بار صدام کرد خیلی حرص خوردم

همینطور عزیزم.مردا حدود  ۷۰درصد مغزشون موقعی خوابیدن کاملا بیکار میشه وبخاطر همین سریع خوابشون میبره کمتر پیش میادشبا مدام بیدار بشن

ولی ماخانما فکر کنم ۳۰درصد.بخاطر همین صدای بچه ورعدوبرق وباد...سریع از خواب بیدارمون میکنه وهشیار میشیم

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم این اولین باره اینجوری صدامیکنه

خوب هر تجربه ای یه اولین بار داره

حالا چون حساس شدی اون شیاطین بازم میان تکرار میکنن😉😉

پس بی خیااااال باش

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

شب همگی بخیر و نیکی🌹🌹