2777
2789
خونه خودتون بوده؟ببینید کی به خونتون دسترسی داره؟کی میونش باهاتون خوب نیست؟بعد اون دعا رو ببرید بیرو ...

بله داخل متکای شوهرم یهو گفتم بزار روسیه ی متوارو در بیارم بعد دیدم یه چیزی داره صدا میده داخل مشمبا بود

خسته ترینم
داخل متکای شوهرم.من و شوهرم دو ماه دعوا داشتیم سر چیز الکی جوری شده بود که شوهرم میگفت باید طلاق بگی ...

خدا رو شکر ک پیدا کردی 

ببین کی بوده ک این کارو کرده  و بعد از اینکه متوجه شدی اصلا ب روش نیار ک فهمیدی فقط دیگه نذار بیاد خونت یا تو نرو خونشون اصلا و ابدا حتی آب هم از دستش نخور  

ببین کی دعواتون شروع شده ؟ حداکثر ی هفته قبل از دعوا کیا اومدن خونتون  ؟ 

من اگه جای تو بودم و شرایطشو داشتم میرفتم جایی ک هیچ کدوم از فامیل ها و آشناهام اونجا نباشن 

ببین هر کی ک بوده خیلی بهت نزدیک بوده 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله داخل متکای شوهرم یهو گفتم بزار روسیه ی متوارو در بیارم بعد دیدم یه چیزی داره صدا میده داخل مشمبا ...

شوهرتم نذاربفهمه .ولی بلد نیستم چطوری باید باطل بشه

لایک نکنید .توروخدا 
دعای جدایی هست اسم مادرتون مریم ؟؟ اسم مادرشوهرتون ؟ نسترن ؟  دعایی هست برای جدایی شما و کینه ...

اصلا شوهرم جنی شده بود تاپیکای قبلیم هست میگفت فقط باید طلاق بگیریم نمیدونم چرا تورو میبینم حالم بد میشه متنفر شدم

خسته ترینم
بله داخل متکای شوهرم یهو گفتم بزار روسیه ی متوارو در بیارم بعد دیدم یه چیزی داره صدا میده داخل مشمبا ...

اون کاری رو که گفتم انجام بدید,یه دعای باطل السحر هم برای خودتون وهمسرتون بگیرید

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

خدا رو شکر ک پیدا کردی  ببین کی بوده ک این کارو کرده  و بعد از اینکه متوجه شدی اصلا ب رو ...

میشه برادر شوهرم باشه آخه من و شوهرم باهم دعوای شدید داشتیم به مرحله جدایی داشت میریسید ولی تا دعا پیدا شد شوهرم آروم شد برادر شوهرم یهو با شوهرم قهر کرد نمیدونم چرا

خسته ترینم
اون کاری رو که گفتم انجام بدید,یه دعای باطل السحر هم برای خودتون وهمسرتون بگیرید

یه خانواده که هرچند مدت دوتادوتا باهم بد میشن وحاضر نیستن همدیگه رو نگاه کنن وبعضی وقتا تاچند سال الکی ازیکی از اعضای خانواده متنفر میشن ممکنه طلسم واینا داشته باشن ؟

لایک نکنید .توروخدا 
یه خانواده که هرچند مدت دوتادوتا باهم بد میشن وحاضر نیستن همدیگه رو نگاه کنن وبعضی وقتا تاچند سال ال ...

احتمال زیاد هست

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

[QUOTE=324457638]میشه برادر شوهرم باشه آخه من و شوهرم باهم دعوای شدید داشتیم به مرحله جدایی داشت میریسید ولی تا دعا پ ...[/QUOTE 

😐 

درک میکنم چون خودمم این بلا سرم اومده 

من فقط با سوره  بقره جواب گرفتم 

حتما این کارو بکن 

[QUOTE=324457638]میشه برادر شوهرم باشه آخه من و شوهرم باهم دعوای شدید داشتیم به مرحله جدایی داشت میر ...

بقره بخونم؟وای خیلی حالم بد میترسم از خونمون ترسیدم

خسته ترینم
علایم دیگم دارن صبر کنید بنویسم

هستم خدمتتون