2789
عنوان

شوهرم 🥰👩‍❤️‍💋‍👨

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 70 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شغل شوهرتون چیه..؟؟؟

بگم باز الان حمله میکنن که پز میده ولی خدا رو شکر  خوب درآمد داره البته شده یوقتا که چکش پاس نشده و خالی خالی شدیم ، ولی امیدوارم همیشه خمه وسعت رزق داشته باشن

اومدم اینو بهت بکم دوست عزیزم

منم همسرم پولداره نسبت ب اطرافیانش و‌هیچوقت ن کم گذاشته ن اینک مناسبتی رو یادش زفته 

ولی بهت بگم خوشیتو نریز تو‌مجازی ب بهونه دریافت انرژی مثبت چون جز چشم چیزی روی زندگی ادم نمیشینه 

چ از حسادت باشه چ از روی حرص چ عقده و …. 

هر کسی چشم دیدن نداره 

شاید اصلا تو شرایط تورو نداشته باشه و اه بکشه 

من از روی ذوقم میرفتم ب اطرافیانم حساب خوبمو میگفتم دیدم نه 

فقط اینک دریافت انرژی مثبت ندارم بلکه یه مشت ادم حسود پرورش داذم دور خودم 

لابد خودت اهل پزی ، منم آنقدر از آدم های نظر تنگ بدم میاد ، مگه اصلا من شما رو میشناسم که بخوام پز ب ...

عریزم امیدوارم شما هم با شوهرتون خوشبخت باشین 

اما چه بخوای نخوای این کارت پز دادنه 

خیلی از خانما هستن تو این سایت که از شوهراشون جز خیانت ناراحتی و عذاب چیزی ندیدن 

یا ازدواج ناموفق داشتن 

الان ممکنه بیشتریاشون با دیدن تاپیکت غم به دلشون بیاد 

یا حسرت بخورن یا ناراحت شن 

هیچکس بدی شما رو نمیخواد 

اما ممکنه شما رو با خودشون مقایسه کنن 

و غصه بخورن ......

در ضمن شما وقتی تاپیک میزنی توقع نداشته باش همه نظرتونو یا کارتونو تایید کنن چون مخالف هم پیدا میشه.....

اومدم اینو بهت بکم دوست عزیزم منم همسرم پولداره نسبت ب اطرافیانش و‌هیچوقت ن کم گذاشته ن اینک مناسبت ...

من فقط اینجا گفتم چون کسی اینجا من رو نمیشناسه و در ادامه تاپیک قبلی که ناراحت بودم گفتم ، برای من پول مهم نیست من از اینکه به فکرم بود و بالاخره جلوی مادرش وایساد خوشحالم

خب خداروشکر از این به بعد زود ناراحت نشو مردها اکثرا دستشون پولی باشه خوب خرج زن و بچه شون میکنن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر