2777
2789
عنوان

خدای من

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تو دیگه خیلی بزرگش کردی😐بگو خدایا سالموصالح باشه😶من مجردم ولی بچه پسر دوست داشتم میگفتم خداکنه ...

بزرگش نکردم

وقتی خواهرشوهرام پسر دارن

وقتی شوهرم بااونا میره فوتبال

گردش

بااونا صمیمیه

بااینکه بچع ان

وقتی توکوچه ب پسرا جوری نگاه میکنه ک انگار یه چیز گرون قیمته

وقتی سرکوفت میشنوم

وقتی بدنم ضعیفه ونمیتونم بازم باردار بشم

طبیعی نیس پسر بخوام؟

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم
خانومی لطفا اگه پسر دار شدی به من هم خبر بده، اما من جای تو از بدی شوهر و خانوادت نمیگذرم، الهی خدا ...

چشم عزیزم

انشالله خدا دلمو شاد کنه

خستم از اینهمه گریه وناراحتی

بزرگش نکردم وقتی خواهرشوهرام پسر دارن وقتی شوهرم بااونا میره فوتبال گردش بااونا صمیمیه بااینکه ...

ای بابا مردا چرا اینجورین انگار تاجوتخت پادشاهیشون بدون جانشین میمونه😐به شوهرت بگو مرد جنسیت بچه رو تعیین میکنه اینکه میگن زن دخترزاست اشتباهه

عزیزم ان شاءالله حاجتت برآورده بشه

🦋نون_بربریییی@ملوسکتونم‍@هیییی_زندگی‍@ممد_نمکی‍ @sadaf_jan‍ @hlma79‍ @نسیم75هستم‍ @دختر_قهوه_فروش‍@آب_آلبالو‍@شما قشنگ ترین دوستای من هستید،خواستم بگم که عاشقتونم😍تو غیر ممکن ترین رویای منی🥀.....تو غمگین ترین غم پنهان دلمی❌️❌️آقایان محترم لطفا احترام خودتون رو نگه دارین❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️همچنین حق شرکت در تاپیک بنده رو ندارید❌️ریپلای و لایک هم نکنید❌️ 
ای بابا مردا چرا اینجورین انگار تاجوتخت پادشاهیشون بدون جانشین میمونه😐به شوهرت بگو مرد جنسیت بچه رو ...

میدونم گفتم ولی چ فایده چ فرقی تو ال ماجرا داره

نه نیومد شوهرم

خب عزیزم چیزی رو که میخواین با توکل بر خدا باید نهایت تلاشتونو میکردین رژیم برا خیلیا جواب داده ،انشاالله که خواسته دلت با مصلحت خدا یکی باشه 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
دعا کن ابجی دعا کن پسر باشه قلبم داره میترکه

عزیزم انشاالله اول سالم باشه بعد پسر 

تورو خدا واسم دعاکن زندگیم درست بشه و حاجتی ک دارم برآورده بشه دعای زن حامله گیراست😔

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

عزیزم انشاالله اول سالم باشه بعد پسر  تورو خدا واسم دعاکن زندگیم درست بشه و حاجتی ک دارم برآور ...

انشالله بحق دل شکسته ی حضرت زینب هر آرزویی تودلته خدا با مصلحتت یکی کنه برات صلوات فرستادم و ب نیتت توحید خوندم