2789
برا عروسی میخام

بزار ببینم عکسای قبل و بعد فیلرمو پیدا میکنم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چه نظر؟  فرم خوب میده به بینی ولی برای بینی های کوچیک با نقص کم خوبه

چون میره دوباره باید بزنی

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
برا عروسی میخام

غضروف بینیت رو آب می‌کنه ویا نکروز میاره دکترا خیلی میگن نکنین به بافت بینی آسیب میزنه دیگه با عمل اونوقت نمیشه درستش کرد بینی جای تزریق نیست 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
عه چه خوب نمیدونستم 

بینیت خوبه من میگم کاریش نکن ولی اگه خیلی دوست داشتی فیلر نزن برو تیپ پلاسی چون فیلر بافت بینی رو تخریب می‌کنه ودیگه با عمل درست نمیشه

غضروف بینیت رو آب می‌کنه ویا نکروز میاره دکترا خیلی میگن نکنین به بافت بینی آسیب میزنه دیگه با عمل ا ...

منم خیلی تو فکر عمل و فیلرو اینا بودم.الان فهمیدم بهترین دماغ دماغ خودمه😂😂😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بینیت خوبه من میگم کاریش نکن ولی اگه خیلی دوست داشتی فیلر نزن برو تیپ پلاسی چون فیلر بافت بینی رو تخ ...

نیم رخمم گذاشتم 

ولی از جلو یکم رو مخمه

مرسی راجبش تحقیق میکنم ♥️

منم خیلی تو فکر عمل و فیلرو اینا بودم.الان فهمیدم بهترین دماغ دماغ خودمه😂😂😂

اره بخدا هیچی بینی خود آدم نمیشه

از نیم رخ خیلی خوبه

ای جان چ خوشگلههه مبادا فیلر بزنی با من طرفی جیغغ! که من عکس دماغمو گذاشتم ملت گفتن پسری اینقدره ...

قربونت برم عزیزم ♥️

وضعیت منم الان همینه مثل مرد شدم 😂 خیلی دردم میگیره بردارم خب 

بیخیال شدم 😂