2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

غذاهای برنجی و خورشتی ماکارانی و کوکو بادمجان درست شده تو یخچالم همه چیز هست فقط مرغ نداریم با قارچ

فک کنن مثل منی ما تو یخچالمون کباب و جوجه و همبرگر و پیتزاووووو خیلییی چون من از بیرون میگیرم نمیخورم بعدرکارگرمون میبره هر یک هفته پاکسازی 

اسی شب شد ب چ نتیجه رسیدیواسه شام بالاخره من ک رفتم واسه استانبولی

بین کوکو و املت و برنج تن ماهی موندم 😂

ی نفرم پیشنهاد خوراک لوبیا داد ... اونم وسوسه شدم 

فک کنن مثل منی ما تو یخچالمون کباب و جوجه و همبرگر و پیتزاووووو خیلییی چون من از بیرون میگیرم نمیخور ...

خو نگیر اسراف میشه 

وای وقتی ناهار دارم از شب قبل انگار پر پرواز دارم 😂

غذاهای برنجی و خورشتی ماکارانی و کوکو بادمجان درست شده تو یخچالم همه چیز هست فقط مرغ نداریم با قارچ

فسنجون ، کشک بادمجون ، آبگوشت ، چلو گوشت ، لازانیا ، کباب تابه ، کباب لا پلو ، هویج پلو ، کلم پلو ، پاستا با سس پستو یا پاستا الفردو ، برنج و شوید و تن ماهی ، کته کباب ،سماق پلو ،الویه

امیدوارم از اینا یکیشو انتخاب کنی😂🖐🏻

😂خوب نمیشه خیلی حال میده میگیری مثلراین فیلما نمیخوری 

جالب ک جالبه مثلا سه چهار تا پیتزا سفارش میدی میزاری رو میز بعدم دو تا برش فقط میخوری بقیش میمونه سرد میشه از دهن میفته میره اشغالی 🥲😂

ولی گناههه داره مخصوصا اگه پیتزا باشه 🥲

بین کوکو و املت و برنج تن ماهی موندم 😂 ی نفرم پیشنهاد خوراک لوبیا داد ... اونم وسوسه شدم 

برنج و شوید و تن ماهی درست کن ، به روش جنوبیا ، با پیاز دااغ فروان و فلفل